BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCardtek Group'da atama----

Cardtek Group'da atama

Cardtek Group'da atama
13 Mayıs 2013 - 13:12 www.finansgundem.com

Cardtek Group'un Türkiye ve CIS Bölgesi'nden sorumlu satış genel müdür yardımcısı Ziya Beceren oldu

Cardtek Group'ta satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine Ziya Beceren getirildi. Mayıs ayından itibaren yeni görevine başlayan Beceren, içinde IT şirketleriyle önde gelen bankaların da olduğu birçok kuruluşta önemli pozisyonlarda çalıştı.
Özel Darüşşafaka Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümü mezunu olan Ziya Beceren, iş hayatına 1978 yılında Sebim Bilgi İşlem'de başladı. Beceren, daha sonra Doğuş Holding'e bilgi işlem müdür yardımcısı olarak geçti ve şirkette üç yıl süreyle görev aldı. Ardından sırasıyla İmar Bankası'nda bilgi işlem müdürü, Garanti Bankası'nda bilgi işlemden sorumlu genel müdür yardımcısı, Vakıfbank'ta Kredi Kartı Merkezi bilgi işlem müdürü ve Şekerbank'ta kredi kartları koordinatörü olarak çalıştı. 1991 yılından itibaren ise TYT Bank, IDB Yazılım, Verisoft, Yemen-CACBANK, ve Hisar Doğal Kaynak Su'da stratejik pozisyonlarda yer aldı. Beceren, Cardtek Group'taki yeni görevinden önce Verisoft'ta genel koordinatör olarak çalışıyordu.
Ziya Beceren Cardtek Group'ta Türkiye ve CIS (Commonwealth of Independent States-Bağımsız Devletler Topluluğu) Bölgesi'nin tüm operasyonlarından sorumlu olacak. 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)