BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı----

İstanbul'da silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı
23 Mayıs 2024 - 21:29 www.finansgundem.com

Üsküdar'da iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti 5 kişi ise yaralandı.

İstanbul Üsküdar’da iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti 5 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri gitti. Geniş çaplı soruşturma başlatırken İstanbul Valiliği’nde olayla ilgili açıklama geçildi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BARIŞ YEMEĞİ ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

İddialara göre aralarında husumet bulunan iki aile barış için yemekte buluştu. Barış yemeğinde konuşan iki husumetli aile arasında tartışma yaşandı. İddialara göre yaşanan tartışma sonrası silahlar çekilince çatışma çıktı. İddialara göre karşılıklı birbirine ateş eden iki grup arasında ölü ve yaralılar oluştu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada şöyle;

‘23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)