BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerBKM Express iPhone'da...----

BKM Express iPhone'da...

BKM Express iPhone'da...
25 Temmuz 2013 - 11:08 www.finansgundem.com

Artık iPhone ile alışveriş yapılabilecek, bir şifre ile para transferi sağlanacak

Bankaların ortak platformu Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) ödeme sistemi BKM Express, yeni hizmetleri ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. İnternetten güvenli, kolay ve hızlı alışverişin adresi BKM Express, mobil uygulaması ile cepten alışverişin yanı sıra para transferi uygulamasını da hayata geçiriyor. Böylece BKM Express,  farklı bankalar arasında 7/24 cep telefonu numarasına ya da kartlara para gönderimine olanak sağlıyor.
Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko:
Geçen yıl Haziran ayında pilot uygulama ile tanıtımı gerçekleştirilen BKM Express’in hızlı büyümesine dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti. “BKM Express bugün 150 üye işyeri ve 150 bin kullanıcıya ulaştı. Hızlı büyümesini sürdüren BKM Express’in internet alışverişlerinde sağladığı hızlı, kolay ve güvenli ödeme deneyimini mobil uygulamasıyla şimdi de cep telefonlarına taşırken, eklenen yeni özelliğiyle 7/24 cep telefonu veya kart numarasına para gönderme imkânı sunuyoruz. Artık dijital cüzdanınız cep telefonunuza taşınıyor ve farklı bankalara ait kartlarınıza tek bir noktadan ulaşarak alışveriş ve para gönderme işlemleriniz kısalıyor. BKM Express’in heyecan verici yenilikleri önümüzdeki dönemde de devam edecek” diye konuştu.
BKM Express Mobil Uygulama 7/24 Anında Para Gönderiyor
BKM Express mobil uygulaması Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. BKM Express üyeleri, mevcutta kullandıkları e-posta adresleri ve şifreleriyle hemen uygulamaya giriş yapıp para göndermeye başlayabiliyor. BKM Express üyesi olmayanlar ise e-posta adresi ve kendi belirleyecekleri bir şifreyle hemen üye olabiliyor. Uygulamanın ana sayfasında bulunan "Kart Ekle" görseli tıklanarak kartlar tanımlanıyor ve bankadan gönderilen doğrulama şifresiyle işlem yapmaya başlanıyor.
Kolay arayüzü ve basit ekranlarıyla dikkat çeken uygulamada para gönderme işlemi 1 dakika bile sürmüyor. Mobil uygulamanın ana menüsünde yer alan “Para Gönder” seçeneğinin ardından “Alıcı Seçimi” ile para gönderilecek telefon veya kart numarası ekrana giriliyor. Ardından paranın gönderileceği banka ya da kredi kartını, ödeme türünü ve tutarını belirledikten sonra para transferi işlemi gerçekleştiriliyor. Alıcı da, cep telefonuna gelen SMS’te bulunan şifre ile ATM’den 7/24 gönderilen parayı çekebiliyor.
 Üye İşyerinin Mobil Uygulamasında BKM Express Farkı
BKM Express mobil uygulaması, üyelerine cep telefonlarını kullanarak internet üzerinden alışveriş yapma keyfi de sunuyor. Üye işyerlerinin mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapmak isteyen BKM Express üyeleri, ödeme sayfasında "BKM Express ile Öde" seçeneğini tıklayarak BKM Express mobil uygulamasına yönlendiriliyor. Açılan uygulamada "e-posta adresi ve şifre" girişi ile BKM Express’te tanımlı tüm kartlara ulaşılabiliyor. Kartı ve ödeme seçeneklerini (taksitli ya da peşin) belirledikten sonra, bankadan kayıtlı cep telefonu numarasına gönderilecek doğrulama şifresi ile işlem onaylanarak alışveriş sonuçlandırılıyor.
BKM Express 150 Üye İşyeri 150 bin Kullanıcıya Ulaştı
Bir yıl önce internetten alışverişlerinde kart bilgisi girmeden, kolay ve hızlı alışveriş sağlamak amacıyla kullanıma sunulan BKM Express, bugün mobil uygulamasıyla da tek ve ilk olma özelliğini sürdürüyor. Bir yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin en seçkin e-ticaret üye işyerlerini bünyesine katan BKM Express, 150 üye işyeri ve 150 bin kullanıcı sayısı ile dikkat çekiyor. BKM Express mobil uygulamasının kullanıcılara sağlayacağı faydayla üye işyeri ve kullanıcı sayısının hızla artması öngörülüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)