BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin madencilerine ABD’den davet----

Bitcoin madencilerine ABD’den davet

Bitcoin madencilerine ABD’den davet
04 Temmuz 2021 - 12:38 www.finansgundem.com

Çin’de yasaklanan Bitcoin madencilerine Wyoming eyaletinden davet geldi

Muhafazakar Cumhuriyetçi Senatör Cynthia Lummis, Bitcoin madencilerini Wyoming eyaletine davet etti. CNBC ile konuşurken, Bitcoin madenciliğinin yenilenebilir enerji kaynaklarının sadece %12’sini kullanan geleneksel madencilik yöntemlerine kıyasla yaklaşık %40’ını kullanma yeteneğini onayladığını ifade etti.

Bu, Çin’in bu yıl Mayıs ayında Anakara Çin’de ve diğer Çin eyaletlerinde Bitcoin kullanımını ve madenciliğini yasakladıktan sonra Bitcoin madencilerini çökertmesinin ardından geldi.

Senatör Cynthia, Bitcoin’i, çevresinde birçok yeniliği teşvik eden ve benimsenmesi gereken harika bir buluş olarak nitelendirerek övdü. Ayrıca, Bitcoin’i yasal ihale haline getirmek için bir yasa çıkaran El Salvador’a desteğinide verdi ve bunun ABD’de çalışan kişilerin El Salvador’daki akrabalarına para göndermek için kullandıkları süreyi ve ücretleri büyük ölçüde azaltacağını belirtti.

Bitcoin kullanarak madencilik ve ödeme yapma fikrini açıkça destekleyen Teksas valisi Greg Abbott ve Miami Belediye Başkanı Francis Suarez gibi diğer kripto yanlısı milletvekillerine katılıyor. Ayrıca, madenciliğin kazanımlarının büyük ölçüde risklerden daha ağır bastığına ve geleneksel madencilik tehlikelerine ve atıklarına bir çözüm olabileceğine inanıyor.

Çağrısı, uluslararası toplumun, artan küresel ısınma endeksini dizginlemek amacıyla yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını benimsemeleri için yapılan anlaşmayla uyumlu.

Çin’in Bitcoin madenciliği ve ticaretini yasaklamasının ardından ABD, Çinli madencilerin Teksas gibi çeşitli ABD eyaletlerinde işlerini kurmaya çalıştıkları için “büyük madencilik göçü” olarak adlandırılan şeyi yaşadı.

Gemini’de eski bir Mühendis olan Brandon Arvanagh, daha fazla yasa koyucunun madenciliği benimsemesiyle önümüzdeki birkaç ay içinde çarpıcı bir değişim göreceğini söylüyor. Kripto madenciliğinin ABD’de daha fazla madencinin öngörülemeyen Çin’i ABD’deki Devletler için terk ettiği için ABD’de devasa ve sürdürülebilir bir endüstri haline geleceğine inanıyor.

“Bitcoin zayıf ellerden güçlü ellere geçiyor. Aynı şekilde, Bitcoin ağı çürük karmalardan güçlü karmalara geçer. Hashrate, madencilik çiftliklerinin eyaletlerin hakları ve silahlarıyla güvence altına alındığı Teksas için öngörülemeyen Çin’den ayrılıyor. Sevinin!”

Hedge fon yeniden Bitcoin'i takibe aldı

Bitcoin’i bekleyen 5 büyük risk

Bitcoin, kritik destek seviyesini test etti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)