BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin ile ilgili yeni tahmin----

Bitcoin ile ilgili yeni tahmin

Bitcoin ile ilgili yeni tahmin
24 Mart 2021 - 12:06 www.finansgundem.com

Yatırımcı ve analistler, Bitcoin'in son günlerde yaşadığı düşüşü alım fırsatı olarak görüyor.

Bitcoin (BTC) ayıları, 23 Mart'ta kripto paranın fiyatını 54 bin dolar desteğinin altına çekmeyi başardı. Balina cüzdanlarının satın alımları yavaşlattığı ve riski bireysel yatırımcılara aktardığı da görülüyor. 

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre Bitcoin'in düşüş trendi 22 Mart'ta başladı ve kripto para, salı günü ikinci kez 54 bin dolar desteğini test etti.

Coinshares verileri ise BTC'nin kurumsal yatırımcıların tercih ettiği varlık olmayı sürdürdüğünü gösteriyor. Kuruluşların kontrol ettiği BTC'nin değeri önemli bir artış göstererek 57 milyar dolara ulaştı.

Yükseliş trendi sürüyor

Deneyimsiz ve sektöre yeni giren yatırımcılar bu gerilemeyi ayı piyasasının başlangıcı olarak görebiliyor olsa da, Cointelegraph Piyasalar analisti Michaël van de Poppe bu düşüşün Bitcoin'i yukarıya taşıyacak bir gelişme olduğunu düşünüyor.

Zincir üstü veri kaynağı CryptoQuant'ın verileri, 23 Mart'ın ilk saatlerinde toplamda 14.600 BTC'nin Coinbase'den çekildiğini gösteriyor. Borsalardaki arzın azalması, kripto yatırımcıları arasında olumlu bir işaret olarak görülüyor.

Coinbase'den çıkan bu BTC'lerin balinalar tarafından çekildiğini doğrulamanın bir yolu olmasa da, Whalemap tarafından yapılan bir analiz 55 bin dolar seviyesinde yüklü miktarda birikim yapıldığını gösteriyor. Diğer yandan analistler, mevcut desteğin çalışmaması halinde bir sonraki desteğin 47.438 dolarda yer aldığı konusunda da uyardı.

Bitcoin, 24 Mart sabahı Tesla'nın Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlayacağını duyurmasıyla birlikte yüzde 3,5 artış göstererek 56.240 dolara yükseldi. 

Kripto paraların toplam piyasa değeri 1,75 trilyon dolar, Bitcoin'in hakimiyeti ise yüzde 59,9 oldu.

Musk duyurdu: Artık Bitcoin ile Tesla satın alabilirsiniz...

Türkiye’nin dijital para takvimi belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)