BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBayer Türk’te atama!----

Bayer Türk’te atama!

Bayer Türk’te atama!
11 Ağustos 2014 - 16:56 www.finansgundem.com

Dr. Oğuz Mülazımoğlu, Bayer Sağlık Ürünleri/Farma Kadın Sağlığı ve Genel Tedaviler EMEA Pazarlama Bölüm Başkanlığı’na atandı

İlaç, Türkiye’den dünyaya yönetici transfer eden sektörlerin başında gelir. Sektörden sık sık deneyimli isimlerin global pazarlara atanmasına ilişkin haberler duyarız.

Bu yöndeki son atamalardan biri de Bayer Türk’te gerçekleşti. Şirketin genel tedaviler-kadın sağlığı bölüm direktörlüğü görevini yürüten Dr. Oğuz Mülazımoğlu, Bayer Sağlık Ürünleri/Farma Kadın Sağlığı ve Genel Tedaviler EMEA Pazarlama Bölüm Başkanlığı’na atandı.

İlaç sektöründe yıllık tecrübeye sahip olan Dr.Mülazımoğlu, 2008 yılında Bayer Ailesi’ne katılmadan önce Knoll Alman İlaç, Abbot ve Schering-Plough gibi dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinde artan sorumluluklarla üst düzey görevlerde bulundu.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Oğuz Mülazımoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA ve İstanbul Üniversitesi’nde Hastane Yönetimi Yüksek Lisans programlarını tamamladı. Mülazımoğlu’nun mesaisini Almanya/Berlin’de yürüteceğini de belirtelim. (EKONOMİST)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)