BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBankadaki kiralık kasa soyuldu!----

Bankadaki kiralık kasa soyuldu!

Bankadaki kiralık kasa soyuldu!
20 Şubat 2013 - 14:49 www.finansgundem.com

Sirkeci'deki bir banka şubesinin kiralık kasasının yıllar sonra soyulduğu anlaşıldı

Vefat eden işadamı eşinden kalan ziynet eşyalarını Sirkeci'deki bir bankanın kiralık kasasına yıllar önce koyan Ayşe Bozkurt bunları almaya girriğinde şoke oldu. Sabah'ın haberine göre, Ayşe Bozkurt, bankadan aranarak "Banka tadilata giriyor. Kasanızı boşaltın" telefonu üzerine dün bankaya gitti.
Bozkurt'un anlatımına göre biri kendisine diğeri de güvenlik görevlisinde bulunan iki anahtarla açılması gereken kasa sadece güvenlik görevlisinin anahtarını takmasına rağmen açıldı. Ancak kasanın içi boştu. Polis karakoluna giderek şikayetçiolan Bozkurt banka şubesinde daha önce de 3-4 kez benzer bir olayın yaşandığını öğrendi. Banka tarafından da kendisine bir açıklama yapılmayan Bozkurt, kasada eşinden kalan elmas, inci, değerli ziynet eşyalarının bulunduğunu söyledi.
DAHA ÖNCE DE OLMUŞ
Bozkurt şikayetçi olacağını ve dava açacağını da belirtti. Bozkurt'un avukatı Onur Demirbozan da savcılığın olaya el koyduğunu ve 18 banka personelinin ifadesinin alndığını belirterek "Daha önce de benzer olaylar olmuş. Zararın tazmini konusunda dava açacağız" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)