BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAvea'ya BTK'dan ceza----

Avea'ya BTK'dan ceza

Avea'ya BTK'dan ceza
26 Şubat 2013 - 14:29 www.finansgundem.com

Bilgi Teknolojileri Kurulu, Avea'ya hisse hareketini zamanında bildirmemesi nedeniyle ceza kesti

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, Avea İletişim Hizmetleri AŞ'ye, şirketin hisse hareketini zamanında bildirmemesi nedeniyle 2011 yılındaki 2 milyar 907 milyon 291 bin 824,16 lira net satış tutarının yüzbinde üçü oranında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ilgili düzenlemeler doğrultusunda, görev ve imtiyaz sözleşmesi sahibi işletmecilerin hisse devrinin, kurumla görev ve imtiyaz sözleşmesi imzalayan işletmeciye ait hisselerin, ilgili mevzuat ve imtiyaz sözleşmesi hükümleri çerçevesinde devredilebileceğinin altı çizili.
Kurul, söz konusu düzenlemelere aykırı olarak, şirket sermayedarlarının hisse oranlarında yapılan değişikliği süresi içinde Kuruma bildirmediği tespit edilen Avea İletişim Hizmetleri AŞ'ye, 2011 yılındaki 2 milyar 907 milyon 291 bin 824,16 lira olan net satış tutarının yüzbinde üçü oranında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)