BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAsil Nadir’in eşi isyanda----

Asil Nadir’in eşi isyanda

Asil Nadir’in eşi isyanda
02 Mayıs 2013 - 07:35 www.finansgundem.com

Asil Nadir’in eşi Nur Nadir eşinin ailesine isyan etti

Asil Nadir’in eşi Nur Nadir, eşinin ailesine twitter’dan isyan etti: “Eşim hapse girince üzerime yürüdüler. Adamlık, kocası hapiste iken karısına eziyet etmekle olmuyor."
Vatan'ın haberine göre, İngiltere’de tutuklu bulunan Kıbrıslı işadamı Asil Nadir’in eşi Nur Nadir isyan etti. Gül Nadir, eşinin 2012 yılında tutuklanarak Londra’daki Belmarsh Hapishanesi’ne konulmasının ardından Asil Nadir’in akrabalarının kendisine düşman kesildiğini öne sürdü. Asil Nadir’in doğum günü nedeniyle, dün twitter’dan bazı mesajlar paylaşan genç kadın özellikle eşinin kız kardeşi Bilge Nevzat’ı hedef aldı:
Kızkardeşi ve ailesi
“Bugün tüm hayatımı sana adıyorum’ diye bana mektuplar yazan 8 yıldır aynı yastığa baş koyduğum eşim Asil Nadir’in doğum günü. Hastalandığında yanında olduğum, en dipte olduğu zaman onu yalnızlığa terk etmeyen,bana, eşimin kız kardeşi ve ailesi acı çektiriyor. Eşimin kız kardeşi Bilge Nevzat ve eşi Fehim Nevzat tarafından hakaretlere uğradım. Nadir’in yokluğunda üzerime yüründüğü günleri yaşıyorum. Asil’in en şaşalı günlerinde yanından ayrılmayan bu şahıs Asil’in tutuklanmasıyla oyunlarını uygulamaya başladı. Adamlık kocası hapiste iken karısına eziyet etmek ve üzerine yürümekle olmuyor. Üstelik yabancı ve hiç kimsemin olmadığı bir ülkede tek başıma bu zulmü çekiyorum.
İlk evliliğini de bitirdi
Asil’in ilk evliliğinin sona ermesine neden olan, hiçbir ilişkisine huzur vermeyen, kendi öz çocuklarından dahi onu uzaklaştıran eşimin kız kardeşi Bilge Nevzat, abisine olan vefa borcunu, Asil’in ‘her şeyim’ dediği, tek emanetine eziyet ederek, tehdit ederek ödüyor. Bugün 1 Mayıs Nevzat Çifti, Asil’e doğum gününde çok güzel bir hediye verdiler. Asil’e sevgisi ve desteği ile bilinen çalışkan ve sadık çalışanı ve arkadaşı Reşat Akar’ı işten çıkararak Asil’e olan sevgi ve desteklerini böyle gösterdiler. Ego, para ve iktidar hırsı bakalım daha ne hediyeler getirecek...”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)