BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta'da üst düzey atama----

Anadolu Sigorta'da üst düzey atama

Anadolu Sigorta'da üst düzey atama
23 Haziran 2023 - 15:55 www.finansgundem.com

1997 yılında iş hayatına başlayan İdil Pamir, Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı oldu.

2004 yılından bu yana Anadolu Sigorta’da çeşitli pozisyonlarda görev alan İdil Pamir, Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan İdil Pamir, yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Sigorta Bölümü’nde tamamladı. 1997’de Anadolu Hayat Sigorta’da Ar-Ge ve Aktüerya Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcısı olarak iş hayatına başladı. Nisan 2004 tarihinde, sağlık sigortası branşının Anadolu Hayat Sigorta’dan, Anadolu Sigorta’ya geçişi ile birlikte Anadolu Sigorta’da Sağlık Sigortaları Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 2010-2016 yılları arasında Sağlık Sigortaları Müdürü olan İdil Pamir, bu sorumluluğu kapsamında Türkiye Sigorta Şirketleri Birliği Sağlık Sigortası İnceleme ve Araştırma Komitesi Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi. 2018 yılında Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programı’nı tamamladı. 2016-2022 yılları arasında sırasıyla İstanbul Bölge Müdürü ve Kadıköy Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 1 Nisan 2022’den bu yana Bölgeler Koordinatörü olarak görevini yürüten İdil Pamir, 22.06.2023 tarihi itibarıyla Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Anadolu Sigorta’da üst düzey atamalar devam ediyor

 

Anadolu Sigorta'da üst düzey atama

 

Anadolu Sigorta'da üst düzey atama

 

Anadolu Sigorta’ya yeni Genel Müdür Yardımcısı atandı

 

Anadolu Sigorta, “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)