BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAnadolu Efes üst yönetiminde değişiklik----

Anadolu Efes üst yönetiminde değişiklik

Anadolu Efes üst yönetiminde değişiklik
12 Aralık 2014 - 09:47 www.finansgundem.com

Anadolu Efes'te İçecek Grubu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Hüseyin M. Akın Coca-Cola Beverages Africa İcra Başkanı (CEO) olarak atandı

Anadolu Efes'te İçecek Grubu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Hüseyin M. Akın'ın 1 Mart 2015 tarihi itibarıyla Coca-Cola Beverages Africa İcra Başkanı (CEO) olarak görevlendirildiği açıklandı.

Anadolu Efes, Hüseyin M. Akın'ın atamasının ardından Bira Grubu Merkez Ofisi'ni yeniden yapılandırılacağını, Akın'a raporlayan tüm Merkez Ofis fonksiyonlarının bundan sonra İçecek Grubu Başkanı ve Anadolu Efes İcra Başkanı (CEO) Sn. Damian Gammell'a raporlayacaklarını duyurdu.

1989 yılından bu yana The Coca-Cola Company ve Coca-Cola İçecek (CCİ) bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Akın, Coca-Cola sisteminde Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Müdürlüğü, CCİ Ticari Direktörlüğü gibi farklı görevlerde bulundu. 2006-2010 yılları arasında CCİ Türkiye Bölge Başkanlığı görevini üstlenen Akın, 2010 yılından 2014 yılının Mart ayına kadar CCİ Uluslararası Operasyonlar Başkanlığı görevini yürütmüş olup bu tarihten bu yana İçecek Grubu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)