BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAmbargolu banka Cavalli’yi alıyor----

Ambargolu banka Cavalli’yi alıyor

Ambargolu banka Cavalli’yi alıyor
14 Ağustos 2014 - 07:17 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Roberto Cavalli modaevini Ruslara satmaya hazırlanıyor

73 yaşındaki Cavalli kendi yarattığı markadaki çoğunluk hisselerini satmak için Rusya’nın 2. büyük bankası olan VTB Bank’ın yatırım kolu olan VTB Capital ile görüşüyor

VTB Bank, Ukrayna krizi sonrası Rusya’nın Batı tarafından ambargo listesine alınan bankaları arasında yer alıyor. Rus basını yüzde 60’lık hisse için VTB Capital’in 500 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Bu durumda Cavalli’nin şirketinin değeri 830 milyon euro oluyor. Birkaç yıldır modaevini satmayı düşünen Cavalli’yle, Bahreynli yatırım fonu Investcorp ve Avrupa fonu Permira’nın temas halinde olduğu biliniyor.

Leopar Kral...

Renkli hayvan desenlerini elbiselerinde kullanmayı seven Cavalli, ‘Leopar Kral’ olarak anılıyor. Rus fonlarının son dönemde İtalyan şirketlerine olan ilgisi artıyor. Bu yıl Rus petrol üreticisi Rosneft, Pirelli’den dolaylı hisse alırken, Rus votka üreticisi Roustam Tariko geçen yıl İtalyan şarapçı Gancia’yı portföyüne katmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)