BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlternatif Bank’ta VOV Hesaplılar %47 faiz oranıyla vade beklemeden kazanmaya devam ediyor----

Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar %47 faiz oranıyla vade beklemeden kazanmaya devam ediyor

Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar %47 faiz oranıyla vade beklemeden kazanmaya devam ediyor
12 Aralık 2023 - 12:42 www.finansgundem.com

Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar yüzde 47 faiz oranıyla vade beklemeden her gün kazanmaya devam ediyor. VOV Hesap sahipleri, dijital kanallar üzerinden gerçekleştirecekleri EFT, FAST veya havale gibi işlemlerini de ücretsiz bir şekilde yapabiliyor.

Alternatif Bank’ta birikimlerini avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirmek isteyen müşteriler, VOV Hesap’la sürekli kazanmaya devam ediyor. %47 hoş geldin faiz oranı ve günlük vade esnekliğiyle her gün kazanan VOV Hesap sahipleri, vade sonu beklemeden paralarını diledikleri zaman çekip yatırabilirken aynı zamanda dijital kanallar üzerinden gerçekleştirecekleri EFT, FAST veya havale gibi işlemlerini de ücretsiz bir şekilde yapabiliyor.

Sunduğu avantajlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Alternatif Bank, birikimleri için kazançlı getiriyi hedefleyenlere piyasadaki yüksek ve avantajlı mevduat Faiz oranlarından birini sunuyor. Yeni yatırım fırsatlarına ulaşmak isteyenlere ise esnek ve kazançlı çözümler sunan Banka, vade bekleme derdine de son vererek müşterilerine paralarını diledikleri an çekip yatırma imkânı tanıyor. Hafta sonları dahil günlük faiz kazanan VOV Hesap sahipleri, dijital kanallar üzerinden yapacakları havale ve EFT’lerde işlem ücreti ödemiyor.

VOV Hesaplı olmak için Alternatif Bank Mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşmeyle müşteri olunabilirken, detaylı bilgiye ise www.alternatifbank.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor.

Alternatif Bank'tan Dünya Engelliler Günü’ne özel Atatürk filmi

 

Alternatif Bank’tan ekonomiye 57 milyar TL destek

 

Alternatif Bank’ın yeni genel müdürü Ozan Kırmızı oldu

 

Alternatif Bank’tan Engelsiz Bankacılık podcast serisi: “Engelleri Kaldırmak Tek Alternatifimiz”

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nail .T13 Aralık 2023 10:53

    Bu faizlerle yatırımcının kazanması imkansız enflansyon yüzde yüz üzerinde iken enflansyon hemen hergün gelen zamlarla verilen faiz eksi faiz yatırılan yatırımın erimesi alım gücünün düşmesi sonunda bırakın kazanmasını yatırdığı hesabının yok olmasıdır