BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAli Ülker'den yeni yıl sitemi!----

Ali Ülker'den yeni yıl sitemi!

Ali Ülker'den yeni yıl sitemi!
28 Ocak 2014 - 12:08 www.finansgundem.com

Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Ali Ülker: Sevincimiz kısa sürdü

17 Aralık tarihli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu, mali mali piyasalarda sert dalgalanmalara yol açtı. Büyük holdingler, başta olmak üzere, çok sayıda şirket, yeni yıl bütçelerini mali piyasalarda oluşan yeni rakamları dikkate alarak yeniden düzenledi. Bu gruplardan birisi de Yıldız Holding.

Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Ali Ülker, yeni yıl bütçelerini erken bitirmenin sevincinin kısa sürdüğünü söylüyor. CEO Clup toplantısında Ekonomist Dergisi’ne konuşan Ali Ülker, “Oysa, 15 Aralık’ta yeni yıl bütçelerini son halini görüşmüş, onaylamıştık. Bu yıl erken bitirdik diye de sevinmiştik” diyor. Ancak, Ali Ülker’in anlatımına göre sevinç kısa sürmüş! Çünkü, özellikle döviz kurlarındaki yükseliş sonrasında bütçeler yeniden revize edilmiş. Ancak revizyonlara rağmen Ali Ülker, “Yıldız Holding olarak konsolide bazda hedeflerimizde, ciro büyüklüğü başta olmak üzere rakamlarımızda bir değişiklik olmayacak” diyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)