BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkın İpek'ten 'saray' açıklaması!----

Akın İpek'ten 'saray' açıklaması!

Akın İpek'ten 'saray' açıklaması!
24 Ocak 2014 - 07:17 www.finansgundem.com

Sabah gazetesinin Akın İpek'e ait bir çiftlikte Fethullah Gülen için Beyaz Saray benzeri bir yapı inşaa edildiği iddialarına yalanlama geldi

Sabah ve Takvim Gazeteleri'nin dün manşet haberlerinde yer alan ve Ankara'da Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'e ait bir çiftlikte Fethullah Gülen için Beyaz Saray benzeri bir yapı inşaa edildiği iddialarına yalanlama geldi.

SABAH VE TAKVİM GAZETELERİNE YALANLAMA

Akın İpek'in imzası ile yayınlanan yalanlamada şunlar kaydedildi:

"Sabah ve Takvim gazetelerinde resimleri yayınlanan çiftlik yaklaşık kırk yıldan beri İpek ailesine aittir. Eskiyen ve zaman içerisinde kullanılamaz hale gelmiş olan binalar gerekli ruhsatlar alınarak başta annemiz olmak üzere tüm İpek Ailesi için yeniden inşa edilmiştir.

Sabah Gazetesi'nde yer alan resimde İpek Ailesi'nin villası olarak gösterilen ev İpek Ailesi tarafından kullanılmamaktadır.

İpek Ailesi olarak medyada ve kamuoyunda göz önünde bulunmama arzu ve gayretimize rağmen bazı medya gruplarınca fütursuzca, özel hayatımıza ilişkin bilgileri ve hayali senaryolara dayanan yalan haberleri gerçekmiş gibi medya gruplarında yayınlamaları başta aile büyüğümüz Melek İpek olmak üzere tüm ailemizi üzmüştür.

2000 ÖĞRENCİ YURDU İNŞA ETTİK

Devlet ve millet el ele anlayışı ile aile ve grup şirketlerimiz sadece 2012-2013 yılı içerisinde;

- Yaklaşık 2000 öğrenci için yurt inşa etmiş, Ankara İncek'te 800 öğrencilik, Kahramanmaraş'ta 600 öğrencilik okullar yaparak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlamış, yine Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanmak üzere 600 öğrencilik yeni bir okul inşaatına başlamıştır.

- Bunun yanı sıra cami inşa etmiş ve 1 milyon TL'si Başbakanlığın düzenlediği kampanyaya ait olmak üzere Güneydoğu bölgemizden Arakan'da zulüm gören insanlara kadar birçok yardım kampanyalarına bağışta bulunmuştur.

-Kurucusu olduğu Koza İpek Vakfı vasıtasıyla birçok öğrenci ve ihtiyaç sahibine yardımlarda bulunmaktadır. İpek Üniversitesi'nin kurucusudur.

YALAN HABERLER İBRET VESİKASI OLDU

Son zamanlarda belli medya grupları tarafından şahsım, ailem ve grup şirketlerimiz hakkında yalan olduğu bilinerek yapılan haberler birer ibret vesikası olarak arşivlerde yerini almıştır. Yalanlamak ve tekzip etmekle birlikte hiçbir zaman aynı seviyede karşılık vermeyi düşünmedim, düşünmem.

Bununla birlikte ifade etmek isterim ki; şahsımı en derinden yaralayan mesele bugüne kadar yaptığı yardım ve sosyal çalışmalarıyla tanınan Annemin yaşayacağı evin, teşhir edilerek böyle çirkin bir kara propagandaya alet edilmesi ve hedef gösterilmesidir.

Yalan söylemeyi, iftira atmayı olağan gören bu anlayışı vicdan sahibi olan tüm kamuoyunun takdirine sunuyorum."
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABK28 Ocak 2014 02:35

    önce deniyor ki:Sabah Gazetesi'nde yer alan resimde İpek Ailesi'nin villası olarak gösterilen ev İpek Ailesi tarafından kullanılmamaktadır. Son tarafta ise ne deniyor: Bununla birlikte ifade etmek isterim ki; şahsımı en derinden yaralayan mesele bugüne kadar yaptığı yardım ve sosyal çalışmalarıyla tanınan Annemin yaşayacağı evin, teşhir edilerek böyle çirkin bir kara propagandaya alet edilmesi ve hedef gösterilmesidir. Ne anlayacağız şimdi? bu villalar kimin? siz kullanmıyorsanız kim kullanıyor???

  • ad27 Ocak 2014 11:25

    birçok öğrenci dediğide işik evlerinde kalan gülenin şakirtleridir.İNANMAYIN.

  • ftoskn26 Ocak 2014 21:45

    amerikalının dualarıyla zengin oldu bunlar

  • metin26 Ocak 2014 18:27

    AKP CEMAAT KANKALIK NE OLDU 11 YILDA KÖŞE OLDUN SEÇİMLERE 2 AY ÇOK SULAR AKAR BU CEMAAT AKP DEN HİSSE ALAÇAKLAR ACELE ETMEYİN DERİM

  • mehmet25 Ocak 2014 22:14

    nasıl zengin oldun akın bey.bize de bu işin sırrını anlat da,bilelim.yoksullara da ev yap hayrın olsun.hocayla götürüyorsunuz.afiyet olsun.

  • dx24 Ocak 2014 22:18

    Ayrıca da kıvırma orayı Gülen için yaptırdığını yakın çevren çok iyi biliyor.Humeyni gibi Türkiyeye getirecektiniz,Başbakan olaya el atmasa

  • dx24 Ocak 2014 22:07

    Olmadı Akın efendi,bedellilerle köşeyi dönüp,sırça köşklerde oturup,müslümanlık taslanmaz.Aynası iştir kişinin,lafa bakılmaz.Biraz da yatırımcına temettü vericen.Haram o yediklerin

  • M.GUR24 Ocak 2014 17:44

    ARKADAŞLAR KİMSENİN AVUKATI DEĞİLİM AMA KOZALAR 1 LİRALARDAN 20 LİRALARA GİTTİĞİNDEN NEDEN SATMADINIZ ŞİMDİ BURDA YOK ŞÖYLE BÖYLE DİYORSUNUZ SİZ BORSADA YANKESİÇİLİK YAPANLARA BAKIN KİMLER VAR KİMLER BİZİM SPK UYURSA UZUN KIŞ UYKULARINA YATARSA KÜÇÜK YATIRIMCILAR BURDA HER ZAMAN SOYULUR KISACASI UZAK DURMAK LAZIM BORSADAN YADA ALIP 5-10 YIL SONRASINA BAKMAK GEREK

  • haber24 Ocak 2014 12:05

    aslında yalan haber yapan gazetyecileri idam etmek lazım. o iğrenç iftiralarla birçok beyni zehirleyerek bir nevi cinayet işliyorlar çünkü.

  • UZANlar GİBİ EL KONULMALI24 Ocak 2014 09:15

    küçük bir matbaa firması iken, halktan bedelli parası toplayıp gidip madeni satın aldınız. milletin bedelli parası ile yöre halkının altın madeni rezervi olan arazilerini gizlice topladınız. milyar dolar kazandınız. size para ödeyen halka açık ortaklarınıza kuruş ödemediniz. melek ipek veya her kimse. senin annen olabilir ama bizim haklarımızın üstüne saadet sürecek. bu kul hakkıdır. dindarım diye geçiniyorsun ama ALLAHI kandıramayacaksın. yediğin kul hakkı, halka açık ortakların hakkını kuruşuna kadar ödersin öbür dünyada.DEVLETİN MADENLERİNDEN KAZANILDI O PARA. DEVLET UZANLARDAKİ GİBİ EL KOYMALI.. KEPEZ VE ÇEAŞ A DA EL KONULMADIMI. YASA AYNI YASA..

  • Halkın parası o24 Ocak 2014 09:14

    küçük bir matbaa firması iken, halktan bedelli parası toplayıp gidip madeni satın aldınız. milletin bedelli parası ile yöre halkının altın madeni rezervi olan arazilerini gizlice topladınız. milyar dolar kazandınız. size para ödeyen halka açık ortaklarınıza kuruş ödemediniz. melek ipek veya her kimse. senin annen olabilir ama bizim haklarımızın üstüne saadet sürecek. bu kul hakkıdır. dindarım diye geçiniyorsun ama ALLAHI kandıramayacaksın. yediğin kul hakkı, halka açık ortakların hakkını kuruşuna kadar ödersin öbür dünyada.

  • Koza24 Ocak 2014 09:09

    Cemaat şimdide borsada milletin parasını kapmak için kozal grubunda tahta oyunlarına girmiş.

  • ali tutar24 Ocak 2014 08:55

    adamlar düğün davetiyesinden buralara geldi. besle kargayı oysun gözünü.