BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Private Banking’e dünyanın önde gelen finans yayınlarından önemli ödüller----

Akbank Private Banking’e dünyanın önde gelen finans yayınlarından önemli ödüller

Akbank Private Banking’e dünyanın önde gelen finans yayınlarından önemli ödüller
12 Haziran 2023 - 10:57 www.finansgundem.com

Akbank Private Banking; PWM, Euromoney ve Global Finance tarafından düzenlenen üç farklı ödül programında dört ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin ilk özel bankacılık birimi Akbank Private Banking, dünyanın önde gelen finans yayınları tarafından düzenlenen üç farklı ödül programında dört ödül kazanarak uluslararası çapta bir başarıya imza attı. 

Financial Times Grubu yayınlarından Professional Wealth Management (PWM) tarafından düzenlenen ‘Wealth Tech Awards 2023’ kapsamında ‘Dijital Müşteri Hizmetinde Orta ve Doğu Avrupa'nın En İyi Özel Bankacılık Birimi’ unvanına layık görülen Akbank Private Banking, ‘Euromoney Global Private Banking Awards 2023’ ödüllerindeyse ‘Türkiye'nin En İyi Yerli Özel Bankacılık Birimi’ seçildi. ‘Global Finance World’s Best Private Banks Awards 2023’ kapsamında da iki önemli başarıya imza atan Akbank Private Banking, ‘Müşterilerine Dijital Çözümler Sunmada Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Özel Bankacılık Birimi’ ve ‘Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Birimi’ ödüllerini kazandı.

Uluslararası çapta kazanılan bu başarılar hakkında değerlendirmede bulunan Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dalya Kohen, “Sektörümüzün en prestijli uluslararası platformlarından bu dört önemli ödülü aldığımız için gurur ve onur duyuyoruz. Akbank Private Banking’in başarılarının müşterilerimize yenilikçi, son teknoloji ürünü ve kişiselleştirilmiş çözüm ve hizmetler sunma taahhüdümüze bağlılığımızın bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Yetkin özel bankacılık ekibimizin, kuvvetli dijital altyapımızın ve farklı müşteri profillerine ve tercihlerine uygun çözüm geliştirme yetkinliğimizin uluslararası seviyede de takdir edilmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Her etkileşim noktasında mükemmel müşteri deneyimi sağlamayı hedefleyen, insanı ve teknolojiyi dengeli bir şekilde odağına alan yaklaşımımızla sektörümüzdeki öncü çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Akbank 41. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması’na başvurular devam ediyor

 

Akbank, Avalanche Summit II’de geleceğin teknolojilerine ışık tuttu

 

Akbank’ta üst düzey atama

 

Akbank Sanat'ta Haziran 2023 ajandası

 

19. Akbank Kısa Film Festivali devam ediyor

 

2023’ün ilk çeyreğinde Akbank’tan Türk ekonomisine 843 milyar TL kredi desteği

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)