BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğrı'da kazanan belli oldu----

Ağrı'da kazanan belli oldu

Ağrı'da kazanan belli oldu
01 Haziran 2014 - 19:48 www.finansgundem.com

Seçimlerin tekrarlandığı Ağrı'da, seçimi kazanan belli oldu

Ağrı’da 30 Mart’ta da Ak Parti ile BDP arasında büyük çekişmeye sahne olan, itirazlar nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmesi nedeniyle bugün yenilenen belediye başkanlığı seçimini resmi olamayan sonuçlara göre,  BDP'nin adayı Sırrı Sakık kazandı. Sakık, Ak Parti adayı Hasan Arslan’a yaklaşık 5 bin oy fark yaptıklarını açıkladıktan sonra BDP’liler kutlamalara başladı.
 
"A'DAN Z'YE BARIŞ İSTİYORUZ"
 
Sandıkların tamamı açılmadan CNN Turk’e açıklamalarda bulunan BDP’nin adayı Sırrı Sakık, zaferini ilan etti. Sakık, şunları söyledi:
 
“30 Mart’ta da halkımız iradesini beyan etmişti. Bir kez daha tekrar etti. Kazası belasız bir seçim atlattık. Kenti germeye çalıştılar. Halk iradesini bir kez daha ortaya koydu. Burada kazanan aslında barış olmuştur. Acının coğrafyasını halkımızla birlikte barışın coğrafyasına dönüştürmek için görev talep ettik. Barışı çok önemsiyoruz. Birileri üzülüyorsa barış karşıtlarıdır. A’dan Z’ye barış istiyoruz. Barış aktörleri bu süreci kazasız belasız şekilde ete kemiğe büründürmüştür. Bugünkü sonuç da barışın zaferidir. Ağrı’da önemli bir mesaj vardı. Ağrı, ‘Demokratik siyasetin önündeki engelleri kaldırın’ diyor.
 
‘Projesi olmayan tek belediye başkan adayıyım’ demiştim. Halk da inandı. Önce önümüzü göreceğiz. Bu kentin imkanlarıyla bu kente ne yapılabilir, onu konuşacağız. “
 
KUTLAMALAR BAŞLADI
 
Mahalli seçimlerin yenilendiği Ağrı'da, Sırrı Sakık'ın seçimi kazandığını iddia eden yüzlerce BDP'li sevinç gösterilerine başladı.
 
Erzurum Yolu üzerindeki Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) seçim bürosu önünde toplanan kalabalık, kutlamalara başladı. Araçların şehir turu attığı Ağrı'da, resmi sonuçların açıklanmasını beklemeyen BDP'liler, partililerin adayı Sırrı Sakık'ın resminin bulunduğu kıyafetlerle kutlama yapıyor. 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)