BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Büyükelçisi Flake: TBMM'nin kararını takdirle karşılıyorum----

ABD Büyükelçisi Flake: TBMM'nin kararını takdirle karşılıyorum

ABD Büyükelçisi Flake: TBMM'nin kararını takdirle karşılıyorum
24 Ocak 2024 - 00:24 www.finansgundem.com

ABD Türkiye Büyükelçisi Flake sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada, ''TBMM'nin, İsveç’in NATO’ya katılımı kararını büyük bir takdirle karşılıyorum'' ifadelerine yer verdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararını büyük bir takdirle karşılıyorum" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin protokolün onaylanmasının ardından ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake, sosyal medya üzerinden yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada İsveç’in NATO’ya katılımının öneminin altını çizen Büyükelçi Flake, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bugün aldığı İsveç’in NATO’ya katılımını onaylama kararını büyük bir takdirle karılıyorum. İsveç’in NATO’ya katılımı, bugün her zamankinden daha önemli olan İttifak’ın güçlendirilmesi yönünde atılmış kritik öneme sahip bir karardır. Türkiye’nin NATO İttifakı’na olan bağlılığı sarsılmaz ortaklığımızı açıkça ortaya koymaktadır. Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TBMM'den İsveç'e NATO onayı

 

İsveçli bakandan Rusya uyarısı: Halkımız savaşa hazır olmalı

 

İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin kanun teklifi Komisyon'da kabul edildi

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)