BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve Hayat14 bin sağlık personeli alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek----

14 bin sağlık personeli alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek

14 bin sağlık personeli alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek
26 Mart 2020 - 08:55 www.finansgundem.com

32 bin yeni sağlık çalışanı alımının 14 bini İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular, 26-30 Mart tarihleri arasında yapılacak. Fiziken yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

FINANSGUNDEM.COM – ANKARA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Bakanlığının duyurduğu 32 bin yeni sağlık çalışanı alımının 14 bininin İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kamu işçisi alımında başvuruların elektronik ortamda gerçekleşeceğini belirten Bakan Selçuk, “Vatandaşlarımız İŞKUR birimlerine gelmeden başvurularını E-Devlet ya da esube.iskur.gov.tr üzerinden yapabilecek. Ayrıca ALO 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezimizi arayarak da başvurularını gerçekleştirebilecekler” dedi. Selçuk, korona virüs riski göz önünde bulundurularak ve halk sağlığını korumak amacıyla İl Müdürlüklerine fiziken yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğine dikkat çekti. Selçuk, başvuruların 26-30 Mart tarihleri arasında yapılacağı açıkladı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)