Ana SayfaRöportajlarTakmak: Tasarruf piyasasının yapısı değişecek---

Takmak: Tasarruf piyasasının yapısı değişecek

13 / 16
Takmak: Tasarruf piyasasının yapısı değişecek
16 Ocak 2014 - 10:10 www.finansgundem.com

GİRİŞİMCİ, İHTİYACI OLAN KAYNAĞI BU FONDA BULACAK

-Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, yatırımcılar açısından yeni bir enstrüman. Bu enstrümanı yatırımcılara tanıtmak için ne gibi faaliyetlerde bulunuyorsunuz?

Onur Takmak:
Broşürlerimiz var, konferanslara katılıyoruz. Birçok CFO ve şirketle görüşüyoruz. Ciddi bir farkındalık kampanyamız var. Tebliğ çıkmadan biz bu konuda çalışmaya başladık. Bu hikaye aslında sadece yatırımcıyla girişimci hikayesi de değil… Ülke ekonomisinin gelişmesi, kalkınması ve rekabet gücünün artması adına son derece stratejik bir ürün. Eğer başarılı olabilirse çok anlamlı olacak. Çünkü girişimci, bir kaynağa ihtiyaç duyuyor. Bu kaynağı nerede bulacak? Yatırımcı da bu vizyona sahipse, güvenilir bir yatırım yapmak isteyecektir. Yatırımcıya o güveni verip, o da belli riskleri göze alarak 3-5 yıl 10 yıl beklemeyi de göze alarak şirkete yatırım yapar. 9 tanesi batsa, bir tanesi çok başka bir boyuta gelebilir. Atıyorum, yemeksepeti.com olur. 9’unda zarar etsenizde bir tanesinde ettiğiniz kar çok daha büyük bir şey getirir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster