Ana SayfaGündemKamuya bu yıl 56 bin kişi alınacak---

Kamuya bu yıl 56 bin kişi alınacak

15 / 25
Kamuya bu yıl 56 bin kişi alınacak
15 Mart 2016 - 11:56 www.finansgundem.com

15 UZMAN ALINACAK

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi sınavla sözleşmeli 15 uzman personel alacak. Giriş sınavı 18-22 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Alınacak uzman personelin dağılımı şöyle olacak: Bir elektrik elektronik mühendisi, bir inşaat mühendisi, üç gıda mühendisi, dört diğer mühendislik branşları, iki matematik, iki istatistik, iki hukuk. Başvurular 12 Nisan mesai bitimine kadar Merkezi Finans ve İhale Birimi'ne yapılacak.

SÖZLEŞMELİ OPERA SANATÇISI

Devlet Personel Başkanlığı'nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli eleman alım duyuruları arasında İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'nün bir opera sanatçısı alımı da yer alıyor. Ayrıca Erdek Belediye Başkanlığına iki, Adnan Menderes Üniversitesi'ne bir, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na beş sözleşmeli personel alımı da bulunuyor.

ÜNİVERSİTELER İLANA ÇIKTI

Devlet Personel Başkanlığı'nın yayınladığı duyurulara göre Mart ayında akademik personel alımı için birçok üniversite de ilana çıktı. Bu çerçevede Adıyaman Üniversitesi yedi, Abant izzet Baysal Üniversitesi 13, Bozok Üniversitesi 22, Ankara Üniversitesi 58, Karabük Üniversitesi bir, Iğdır Üniversitesi 11, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 23, İzmir ileri teknoloji Enstitüsü dört, Gümüşhane Üniversitesi altı, Ordu Üniversitesi 10, Türkiye ve Orta Doğu Amme idaresi Enstitüsü bir, Uşak Üniversitesi iki, Sakarya Üniversitesi 22, Gümüşhane Üniversitesi beş, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi dört, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi sekiz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 16, Akdeniz Üniversitesi bir, Dicle Üniversitesi yedi, Siirt Üniversitesi bir akademik personel alacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster