Ana SayfaGündemKamuya bu yıl 56 bin kişi alınacak---

Kamuya bu yıl 56 bin kişi alınacak

14 / 25
Kamuya bu yıl 56 bin kişi alınacak
15 Mart 2016 - 11:56 www.finansgundem.com

KARAYOLLARI'NA ENGELLİ İŞÇİ

Karayolları Genel Müdürlüğü Bölge Müdürlüklerine bağlı işyerlerine daimi iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere düz işçi pozisyonunda 18 engelli işçi alacak. EKPSS sınavına girmiş adaylarda lise ve dengi okul mezunu olma şartı aranacak. Bu çerçevede Adana'da altı, Hatay'a üç, Mersin'de üç, Elazığ'da altı işçi istihdam edilecek. İlçeleri dahil bu illerde ikamet edenler başvuruda bulunabilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü, düz işçi pozisyonunda çalıştırılmak üzere dört eski hükümlü de alacak. Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olarak Gaziantep, Mersin, Osmaniye'de birer, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Malatya'da bir olmak üzere dört kişilik kadro için lise ve dengi okul mezunları başvurabilecek. Başvurular 17 Mart'a kadar yapılabilecek.

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM UZMANI ALIMI

Kamu kurumları bilişim uzmanı kadroları için sözleşmeli eleman alımı yapacak. Ücretler, sözleşme ücret tavanının üç katına kadar çıkabilecek. Kamu İhale Kurumu'nda istihdam edilmek üzere 4-6 Nisan tarihleri arasında yapılacak sınav sonuçlarına göre, tam zamanlı çalıştırılmak üzere 13 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 18 Mart'ta mesai bitiminde sona erecek.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'ne personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda üç adet sözleşmeli bilişim personeli alacak. Alınacak olan adaylar DSİ'nin yapacağı sınav ile belirlenecek. İkisi kıdemli (mezuniyet sonrası beş yıl çalışmış) tam zamanlı çalışacak şekilde aylık brüt sözleşme ücret tavanının üç katına kadar maaşla yazılım geliştirme uzmanı, biri kıdemli (mezuniyet sonrası üç yıl çalışmış) tam zamanlı çalışacak aylık brüt sözleşme ücret tavanının iki katma kadar yazılım geliştirme uzmanı alınacak. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü de sınavla beş sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular 18 Mart'a kadar yapılacak. Aylık brüt sözleşme ücreti 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre istihdam edilenler için sözleşme ücret tavanının iki katı olacak. TÜBİTAK, bilimsel programlar uzman yardımcısı olarak 14 kişi alacak. Başvurular 18 Mart 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar TÜBİTAK Başkanlığına yapılacak. KOSGEB, 10 bilişim uzmanı alacak. Bu çerçevede aylık brüt sözleşme ücreti katsayı tavanının üç katma kadar ücretle bir bilgi güvenliği uzmanı, bir ağ ve sistem uzmanı, bir yazılım takım lideri, iki katma kadar ücretle beş yazılım geliştirme uzmanı, bir veri tabanı programlama uzmanı, bir web tasarım uzmanı alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 21-31 Mart tarihleri arasında KOSGEB internet sitesinde yayımlanan ilan metninde yer alan başvuru sistemine doldurulacak. Teknolojiye yatırım yaptıklarım söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de ayda 17 bin TL maaşla 14 bilişim uzmanı alacaklarını açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster