Ana SayfaRöportajlarİş Yatırım'ın gözüyle foreks ve aracı kurumlar---

İş Yatırım'ın gözüyle foreks ve aracı kurumlar

7 / 7
İş Yatırım'ın gözüyle foreks ve aracı kurumlar
28 Mart 2014 - 08:18 www.finansgundem.com

ANTALYA'DA ŞUBE, SUADİYE'DE İRTİBAT BÜROSU AÇIYORUZ

-Bir diğer aktif olduğunuz alan özel bankacılık…

Erdal Aral: Özel bankacılık belirli bir limitin üzerindeki müşterilere yönelik… 250 bin lira üstünü kabul ediyoruz biz. Ama telefon bankacılığı ve Trade Master üzerinden işlen yapması halinde bu rakamlar 10 bin liralara kadar düşüyor. 250 bin lira çok büyük de değil çok küçük de değil. Tabii belli bir barem koymak zorundasınız yoksa bizim mevcut şubelerimizde daha fazlasını birebir hizmet vermemiz mümkün değil o anlamda.

Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim şube sayılarımızı artırıyoruz İş Yatırım olarak. Nisan ayı itibarıyla Antalya şubesi hizmete girecek. 

-Kaç şube  oldu ?

Erdal Aral: Antalya ile 11 olacağız, bir tane de Suadiye’de irtibat büromuz olacak. Özel bankacılık anlamında potansiyel gördüğümüz, sermaye piyasası enstrümanlarına yatkınlık gösterilen, finansal okul yazarlık düzeyi yüksek olan illerde de olmayı düşünüyoruz.

-Peki sizin iş hacminiz içinde özel bankacılık mı, kurumsal finansman mı, foreks mi, hisse senedi alım satımı yani aracılık mı ağırlıkta?

Erdal Aral: Tabi ki amiral gemimiz  foreks de dahil aracılık hizmetleri. Kurumsal finansman konjonktüreldir.  Geçen yıl Pegasus’un halka arzını yaptık, son derece başarılı bir ihraçtı. Çünkü iyi bir yıldı, zamanlama çok iyiydi. Ondan sonra piyasa bozuldu. Satıcı bu piyasada arzu ettiği seviyeyi yakalayamadığında girmiyor, yani malını ucuza satmak istemiyor. Alıcı da pahalı almak istemiyor. Bunun bir dengesi olmak zorunda. Bu yıl piyasanın dinamikleri zayıf ama 2015-2016’ya hazırlık çalışmaları var.  (FOTOĞRAFLAR: SİNAN ÖZEL)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster