Ana SayfaRöportajlarHüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası---

Hüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası

8 / 8
Hüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası
27 Ağustos 2014 - 08:55 www.finansgundem.com

HAFTA SONLARIM SADECE SPOR VE AİLEMLE GEÇER

Finansgundem.com: Hüseyin Özkaya, hafta sonları nasıl aktiviteler yapıyor?

Hüseyin Özkaya: Sıkı denilebilecek derecede bir Galatasaray taraftarıyım, maçlara giderim. Banka olarak locamız da var, hem maç seyretmek hem eğlenmek hem de banka olarak bankadaki arkadaşlarımızla sosyalleşmek amaçlı yapıyoruz. Benim hafta sonlarım sadece spor ve ailemle geçer. Sporu çok seviyorum. Daha çok bireysel sporlarla ilgileniyorum. Geçen seneye kadar takım sporları yapıyordum ama belli bir yaşın getirdiği riskleri düşünerek kendimi çok fazla zorlamamaya özen gösteriyorum. Yürüme, koşma vs bunlar ile ilgileniyorum. Daha önceki yıllarda belli sporlar yaptım. En ilginci uzak doğu sporları idi, onları çok severek yaptım. Kickbox ve Kung Fu yaptım, hala da kendi kendime çalışıyorum ama 2 yıldır hoca gözetiminde yapamıyorum.
Yıllarca motosiklet kullandım, onu da bıraktım iki yıldır. Çok seviyordum ve aktif olarak kullanıyordum, yurt dışı da dahil… Hem daha fazla risk faktörü olmaya başladı Türkiye’de, hem de çocuklarım oldu, onların uzun dönemde etkilenmesini istemediğim için bıraktım. Biraz geç evlendiğim için çocuklarım daha küçük. Yaşım itibarıyla çocuklarımın 20’li yaşlarda olması gerekiyordu belki ama 15 ve 6 yaşındalar. Erkekler 40’lı yaşlarda kendilerini arıyorlar, motor merakı genelde bu yaşlarda başlar ama ben 30’lu yaşların başında başladım, 40’a geldiğim zaman bırakma aşamasına gelmiştim. (FOTOĞRAFLAR-SİNAN ÖZEL)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster