Ana SayfaRöportajlarHüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası---

Hüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası

6 / 8
Hüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası
27 Ağustos 2014 - 08:55 www.finansgundem.com

GELİŞMEKTE OLAN PİYASALARA FON GİRİŞİ ZORLAŞIRSA PLANLAR ETKİLENİR

Finansgundem.com: Küresel ekonomiye dair kaygılarınız var mı? Küresel sorunlar yaşanması halinde Türk bankalarında fon girişinde sorun çıkar mı?

Hüseyin Özkaya: Eğer dünyada, özellikle de Amerika bazlı ekonomik beklentilerin olumsuzlaşması, Avrupa’daki durgunluk gibi gelişmelerin olması halinde gelişmekte olan piyasalara daha zor fon girerse, bu tabi ki Türk bankalarını ve şirketlerinin fonlama planlarını etkileyebilir. Böyle bir şey olursa borçlanma maliyetlerimiz artabilir. Onun dışında küresel ekonomide birçok belirsizlik var. Bu belirsizliğe rağmen volatilitenin en düşük olduğu bir dönemdeyiz. Bu ikilem stratejistler tarafından çok fazla tartışılıyor. Yani teknik anlamda volatilite hesapları çok düşük. Öbür tarafta volatiliteye sebep olduğunu düşündüğümüz çok fazla gelişme var dünyada. Dünya ekonomisi genel olarak bir durgunluk içerisinde, belki Çin ve gelişmekte olan ülkeler bunu yukarda tutuyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster