Ana SayfaRöportajlarHitachi Avrupa CEO'su Finans Gündem'e konuştu---

Hitachi Avrupa CEO'su Finans Gündem'e konuştu

4 / 6
Hitachi Avrupa CEO'su Finans Gündem'e konuştu
06 Mart 2014 - 09:36 www.finansgundem.com

HAVARAY TEKNOLOJİSİNE SAHİP OLAN AZ ŞİRKETTEN BİRİYİZ

-Hitachi, Avrupa piyasasında gelirini yüzde 30 yükseltmeyi hedefliyor diyorsunuz. Ne yapacaksınız da bunu yükselteceksiniz?

Klaus Dieter Rennert:  Türkiye kesinlikle bir parçası olacak. Pazar planlaması ve verileri hakkında detaylı bilgi veremiyoruz.

-Türk hükümetiyle nasıl bir çözüm ortaklığı düşünüyorsunuz? Bunlar hangi mega projeler?

Klaus Dieter Rennert:  Aslında doğrudan hükümetle değil belki ama kamuyla bağlantılı projeler olabilir. İstanbul yeni havaalanı projesi var, mega hastaneler var, şehir hastaneleri projeleri var.

-Havaray projesiyle ilgili sizin planınız nedir?

Klaus Dieter Rennert:  Havaray teknolojisine sahip olan az şirketten bir tanesiyiz. Bizim zaten uzun yıllardan beri Tokyo’da şehir merkezinde, havalimanı arasında kullandığımız bir teknoloji. Başka yerlerde de tabi ki kullanmak isteriz. Ve her yerde de bunun için rekabet ediyoruz. Beklentimizde bu konuda başarılı oluyor. Şu anada hiçbir projede ihale aşamasında değiliz. Bu da biraz talebi anlamak için. Zaten Havaray için de bir açılmış ihale yok.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster