Ana SayfaRöportajlarHitachi Avrupa CEO'su Finans Gündem'e konuştu---

Hitachi Avrupa CEO'su Finans Gündem'e konuştu

2 / 6
Hitachi Avrupa CEO'su Finans Gündem'e konuştu
06 Mart 2014 - 09:36 www.finansgundem.com

“TÜRKİYE BİZİM İÇİN BÜYÜYEBİLECEĞİMİZ BİR BÖLGE”

Finansgundem.com: Türkiye’ye yönelik hedefleriniz neler?

Klaus Dieter Rennert: Tabi ki iş yapmak. Daha detaylı cevap vermek gerekirse, biz zaten 50 yıldır buradayız. Biz Türkiye’ye girdiğimiz zaman inşaat makinaları, ekipman konusunda çalışmalarımız ve ortaklarımız vardı. Enerji santralleri alanında faaliyetlerimiz vardı. Yani Türkiye’de biz zaten ilginç bir pazar olduğu için vardık. O yüzden de burada olmaya devam ediyoruz. Bakınca ekonomisi sürekli büyüyen bir pazar ve büyüme oranları da gerçekten çok çarpıcı. Çok fazla girişimci var ve toplum yeni teknoloji anlamında çok açık fikirli.

Biz pazar araştırmalarımızdan biliyoruz ki bizim ürünlerimiz, hizmetlerimiz hem Türk toplumuna, hem de Türk tüketicisine çok fayda sağlayabilir. İster ulaşım anlamında olsun, ister demiryolları açısından veya trafik yönetimi olsun, ister sağlık hizmetleri alanında, enerji alanında olsun ya da farklı malzemelerde, çok farklı alanlarda fayda sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Özellikle de veri depolama sistemleri konusunda çok faydalı olabileceğimizi düşünüyoruz. Aslında genel olarak sektörlere ve toplumlara da baktığınızda, gelişimlerinde bilgiyle akıllı cihazların entegrasyonu giderek daha fazla önem kazandığını görüyoruz. Dolayısıyla Türkiye bizim için büyüyebileceğimiz bir bölge.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster