Ana SayfaRöportajlar‘Finansın Sultanı’ Şeniz Yarcan neler yapıyor?---

‘Finansın Sultanı’ Şeniz Yarcan neler yapıyor?

3 / 5
‘Finansın Sultanı’ Şeniz Yarcan neler yapıyor?
14 Nisan 2017 - 09:08 www.finansgundem.com

ŞU ANDA 3 ŞİRKETİN BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİYİM

- Bir pişmanlık var mı?

Şeniz Yarcan: Hayır bir pişmanlık hissetmedim. Çok nettim. Yalnızca, “Neden daha önceden bırakmamışım?” diye dediğim oldu. Tabi ki her şey yaşanacak. Ben sağlığımdan ödün vererek neredeyse 7/24 çalıştım. Onun için neden daha önce bırakmadığımı sorguladığımda ki 5 yıllık bir genel müdürlük görevim vardı bu da CV için önemli. Onun için hiçbir şey için pişman değilim.

-Yatırım Finansman’dan ayrılalı 3 ay oldu, yeni ‘günlük’ hayatınızda neler yapıyorsunuz?  

Şeniz Yarcan: Aslında şu hedefimin üstüne çıkmış oldum. Bağımsız yönetim kurulu üyeliğinde hedefim 3 şirketi geçmemekti. Mümkünse ayın yarısını kendime bırakmaktı. Eğitim almak ve spor yapmak gibi. Hafta sonlarımı tamamen kendime ayırıp dostlarımla vakit geçiriyorum. Bir de emeklilik kutlaması için en az 20-25 kişilik bir listem var. Umarım hepsine vakit ayırabilirim. Ne kadar güzel ki çok kıymetli dostluklar biriktirmişim.

Özetle şu anda 3 şirketin bağımsız YK üyeliğini yapıyorum. İzmir’deki şirketim Sunteks Tekstil (Zara’nın ana tedarikçisi). İkincisi yeni imzaladığım ve benim tüm vaktimi alan danışmanlık işim. Bu işlerimle yatıp kalkıyorum neredeyse. Hatta onlardan daha çok şirketlerindeyim. Devamlı seyir halinde bir gün İzmir’de bir gün Londra’da bir gün Ortadoğu’dayım diyebilirim. Üçüncü ise yine bir danışmanlık vereceğim bir şirket. Ama daha ismini zikredemiyorum.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster