Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoringçiler 2023’e nasıl ulaşacak? ---

Faktoringçiler 2023’e nasıl ulaşacak?

8 / 11
Faktoringçiler 2023’e nasıl ulaşacak?
28 Mayıs 2014 - 15:04 www.finansgundem.com

“HALKA ARZLA BİR HEDEFİMİZİ DAHA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Lider Faktoring Genel Müdürü Can Güney:

Sektörde 21’inci yılımızı doldurduk. Önümüzdeki yıllarda en yüksek Pazar payına sahip faktöring şirketlerinden biri olmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, şirketimiz,2014 yılında da büyümeye ve KOBİ’lerin çözüm ortağı olmaya devam edecek. Credit Suisse ile gerçekleştirilen ortaklık 

ve fonlamanın ardından önemli başarılara imza atan Lider Faktoring, bugün farklı sektörler ve segmentler de 22 bin müşteri tabanına hizmet veriyor.

   Birçok alanda attığımız öncü niteliğindeki adımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyoruz. Şirket paylarımızın halka açılması için ocak ayında SPK’ya ve diğer yetkili mercilere başvurduk. Halka arzın şirketimizde büyük heyecan yarattığını bu vesileyle ifade edebiliriz. Lider Faktoring halka açık bir şirket konumuna geldiğinde, belirlemiş olduğumuz hedeflerden birini daha yerine getirmiş olacağız. Aslında Türk sermaye piyasaları ile tanışmamız 2010 yılında gerçekleştirdiğimiz ilk tahvil halka arzı ile başladı ve bundan büyük gurur duyduk . Bu tahvil ihracı ile birlikte özel durum açıklamalarımız ve finansal bilgilerimiz KAP’ ta yayınlanmaya başladı.

   Geçtiğimiz yıllarda özkaynaklarını güçlendirme konusunda azami özeni göstermiş olan Lider Faktoring’ in hedeflediği sürdürülebilir büyümeye ulaşması için şu aşamada ek sermaye girişine ihtiyaç gözükmüyor. Şirketimizin özkaynakları halihazırda bilanço büyüklüğüne göre son derece kuvvetli bir konumda. Kurumsal yönetime ve kurumsallaşmaya büyük önem veriyoruz. Gerçekleştireceğimiz halka arzın kurumsallaşmada önemli bir adın olacağına yürekten inanıyoruz. Halka arzın bir anlamda bugünlere kadar sarf edilen emeklerin taçlandırılması olduğunu düşünüyoruz.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster