Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoringçiler 2023’e nasıl ulaşacak? ---

Faktoringçiler 2023’e nasıl ulaşacak?

5 / 11
Faktoringçiler 2023’e nasıl ulaşacak?
28 Mayıs 2014 - 15:04 www.finansgundem.com

“AKBANK’IN GÜCÜYLE MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞIYORUZ”

Akbank Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür:

Ülke genelinde ihracatın büyük kısmı mal mukabili/açık hesap şeklinde gerçekleşiyor. Son dönemde artan’ alacak garantisi’ talepleriyle ilgili Akbank olarak ’alacak sigortası ’ve ‘ihracat faktoring’   öneriyoruz. Bu kapsamda Türkiye’de ilk olarak 1996 yılında Akbank olarak Türk Eximbank ile yapılan T. Eximbank ile yapılan T. Eximbank ‘Kısa Vade İhracat Kredi Sigortası’ kapsamındaki alacaklar karşılığında finansman sağlanmasına yönelik protokolü, değişen ve gelişen şartlar çerçevesinde geçtiğimiz yıl revize ederek ihracatçılarımızın hizmetine sunduk.

   Akbank olarak faktöring işlemlerinde yaygın hizmet ağı ile Akbank’ın şubesinin bulunduğu tüm Türkiye’de hizmet veriyoruz. Bölgesel olarak işlemler ağırlıklı olarak Marmara Bölgesi(İstanbul, Bursa, Çorlu) ve Ege Bölgesi’ni(İzmir, Balıkesir, Denizli)kapsıyor. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin tamamı, yüzde 100 Akbank müşterisi olurken, İşlemlerin tamamı şubelerimiz aracılığıyla gerçekleşiyor. Mevcut ihracat faktöringi işlemlerinde müşterilerimizin gelişen ihtiyaçlarına odaklanarak ağırlıklı olarak dış ticaret alanında faaliyet gösteren ticari ve KOBİ müşterileri bazında büyümeyi planlıyoruz.

   Tüm bu konuların yanı sıra, müşterilerimizi emtia fiyatlarındaki dalgalanmaya karşı koruma amacıyla emtia türev ürünlerini sunuyoruz. Mevzuat değişikliğiyle konvertibl olmayan döviz cinsi üzerinden işlem yapılmasına olanak verilmesi üzerine, müşterilerin ruble üzerinden dış ticaret, mevduat ve kredili ürünlerde işlem yapmalarını sağlıyoruz. Diğer taraftan risk yönetimi alanında kur riskinden korunmak isteyen firmalar için kur ve parite üzerinden yapılabilen Forward/Parite hizmeti veriyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster