Ana SayfaRöportajlarCem Ceminay’dan motivasyon eğitimi---

Cem Ceminay’dan motivasyon eğitimi

2 / 6
Cem Ceminay’dan motivasyon eğitimi
11 Nisan 2016 - 08:35 www.finansgundem.com

SATIŞ-PAZARLAMA OKUDUM, İŞLETME’DE MASTER YAPTIM

 -Asıl mesleğiniz radyoculuk mu? Öncesi var mı?

Cem Ceminay: Eğitimim Satış ve Pazarlama üzerine. Amerika’da İşletme üzerine master yaptım. Ürünlerin ve işlerin satış pazarlamasını gerçekleştirdim. Aslında hepimiz birer satıcıyız ve pazarlama yapıyoruz. İşler böyle gidiyor. Daha sonra Türkiye’ye geldim, telefonda adam işleterek para kazanmaya başladım. Yani kendi kişiliğimi ve esprilerimi radyoda bir Cem Ceminay kimliği adı altında pazarlıyorum ve satıyorum. Düşünecek olursanız farklı değil.

Aynı zamanda  insanlara yardımcı olmak için mülakat teknikleri üzerine bir seminer vermek istedim. Biliyor musunuz, gittiğim hiçbir mülakattan iş almadan dönmedim. Neden? Çünkü bu işin sırları var. İyi ve hazırlıklı olup önem vermek lazım. Bu işi sırf mülakata gitmiş olmak için yapmamak lazım. Bu sırları da eğitimlerimde paylaşacağım. Bu çok önemli çünkü insanlar ellerine gelen fırsatı tepiyorlar ve görmüyorlar.

-Eğitim yerinizi seçtiniz mi?

Cem Ceminay: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde eğitimlerimize başlayacağız. Bu ay mülakat tekniği ile ilgili bir günlük bir seminer var. Bu tamamen mülakata nasıl gidilir, neler yapılır, neler yapılmaz, işi almak için ne gibi ön hazırlıklar gerekiyor türünden. Bir de satış ve pazarlama üzerine Murat diye bir arkadaşım ile birlikte bilimsel ve pratik yanlarını anlatacağım. Yine Bahçe şehir Üniversitesi ‘nde yapacağız.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster