Ana SayfaBankacılıkBankalarda dijitalleşme yarışı---

Bankalarda dijitalleşme yarışı

7 / 16
Bankalarda dijitalleşme yarışı
16 Temmuz 2019 - 12:10 www.finansgundem.com

NELER YAPIYORLAR? 

Türk bankacılık sektörü teknolojik altyapıya ciddi yatırım yapıyor. Öyle ki dijital bankacılığın gelecek 10 yılda tüm müşterilerce benimsenmesi ve toplam pazarın en az yüzde 50'sini oluşturması bekleniyor.

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, dijital bankacılıkta dünyada örnek gösterilen pek çok yeniliğe imza attıklarını kaydediyor. Doğan, "Stratejimizin merkezinde müşteri deneyimi, veri analizi, altyapı ile süreçlerin dijitalleşmesi var. Dijital alandaki yatırımlarımızı son teknoloji ve trendlere göre şekillendiriyoruz" diyor.

Yapı Kredi, 'Bankanın Uzaktan Kumandası' olarak konumlandırdığı Yapı Kredi Mobil ile son iki yılda 35 yeniliği hayata geçirdi. Banka, şubelerinde sunduğu pek çok hizmeti Yapı Kredi Mobil üzerinden de müşterileriyle buluşturuyor. Ayrıca Yapı Kredi, Türkiye'de WhatsApp onaylı kurumsal hesabı üzerinden de hizmet sunuyor.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster