Ana SayfaBankacılıkBankalarda dijitalleşme yarışı---

Bankalarda dijitalleşme yarışı

9 / 16
Bankalarda dijitalleşme yarışı
16 Temmuz 2019 - 12:10 www.finansgundem.com

DÖNÜŞEN ŞUBELER

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce de her daim 'Önce Mobil' stratejisiyle hareket ettiklerini kaydediyor. Yüce, "Bugün Akbank'taki işlemlerin yüzde 94'ü şube dışı kanallardan yapılıyor. Her üç ihtiyaç kredisinin ikisi yine bu kanallardan müşterilerimize ulaşırken yüzde 51'i sadece mobilden kullandırılıyor" diyor. Kredi kartı satışlarının yüzde 50'den fazlasının müşterilerine şube dışındaki kanallar üzerinden eriştiğini aktaran Yüce, aktif mobil müşteri penetrasyonunun yüzde 60 olduğuna, müşterilerin mobil uygulamaya ayda ortalama 30 kez giriş yaptıklarına da değiniyor.

Dijitalleşme, banka şubelerini de etkisi altına aldı. Akbank, 'Yeni Nesil Akbank Şube Modeli'ni Türkiye çapında 300'e yakın şubesinde yaygınlaştırdı. Burcu Civelek Yüce, teknolojiyle şekillenen ve odağında insan olan, fiziksel ve dijital olan yeni 'fijital' şube modeliyle geleceğin bankacılığını bugünden müşterilerine sunduklarını söylüyor.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster