Ana SayfaBankacılıkBankalarda dijitalleşme yarışı---

Bankalarda dijitalleşme yarışı

8 / 16
Bankalarda dijitalleşme yarışı
16 Temmuz 2019 - 12:10 www.finansgundem.com

MOBİL ÜST SIRALARDA

Kullanıcıların mobil bankacılığı benimsemeleri, bankaların dijitalleşmede mobili üst sıralara koymaları sonucunu getiriyor. Garanti BBVA'nın da 6,9 milyonu mobil olmak üzere toplam 7,5 milyon dijital bankacılık müşterisi var. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, nakit olmayan finansal işlemlerin yüzde 88'i dijital ve ATM kanallarından yapılırken, bunun içinde yüzde 71 pay ile mobilin üst sırada yer aldığı bilgisini paylaşıyor.

Müşterilerin mobil kanaldan bankayla iletişim frekansının da çok sık olduğunu söyleyen Didem Dinçer Başer, sözlerine şöyle devam ediyor: "Aktif müşterilerimiz uygulamaya ayda 20'nin üzerinde giriş gerçekleştiriyor. Giriş yapmadan, mobil bankacılık uygulamamızın ana giriş alanında etkileşime girme sıklığı da ayda 40 kadar. Müşterilerimizin gündelik hayatlarının önemli bir parçasıyız diyebiliriz."


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster