Ana SayfaBankacılıkBankalarda dijitalleşme yarışı---

Bankalarda dijitalleşme yarışı

6 / 16
Bankalarda dijitalleşme yarışı
16 Temmuz 2019 - 12:10 www.finansgundem.com

FINTECH STRATEJİSİ BELİRLENMELİ

Dijital dönüşümde başarıya ulaşmak için bankaların nasıl stratejilerle hareket etmeleri gerektiğine de değinmek gerekiyor. KPMG Türkiye Finansal Hizmetler Sektörü Lideri Sinem Cantürk, bu stratejileri operasyon ve müşteri olarak iki kalemde değerlendiriyor. Müşteri deneyiminin ve yeni müşteri kazanmanın önceliklendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Cantürk, bankaların organizasyonel hedeflerine uyumlu, açık bir fintech stratejisi belirlemesi gerektiğinin altını çiziyor. Cantürk'e göre; bankalar işletme modellerini gözden geçirmeli, dijital dönüşümün yarattığı yeni oyunculara cevap verebilecek iş modelleri geliştirmeli. Ayrıca dijital dünyaya uyum için sürekli aksiyon almalı.

Sinem Cantürk, bankalara, "Dijital finansal kuruluşları rakip değil çözüm ortakları olarak değerlendirirseniz, sektörde dijitalleşme daha hızlı ve verimli şekilde gerçekleşecek" önerisinde de bulunuyor. Cantürk, müşterilere borç kapama, eğitim kredisi ödeme, vergi öncesi harcama gibi farklı konularda destek ve esneklik sunan fintech'lerin dijital bankacılıktaki yeni hizmetler arasında yer aldığını da sözlerine ekliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster