Ana SayfaBankacılıkBankalar artık sosyal medyadan kredi veriyor---

Bankalar artık sosyal medyadan kredi veriyor

3 / 6
Bankalar artık sosyal medyadan kredi veriyor
14 Aralık 2015 - 10:41 www.finansgundem.com

AKBANK'IN 23 HESABI VAR

Akbank'ın sosyal medyada kullandırdığı en önemli kredi ürünü, Akbank Direkt Kredi. 2015 yılı başında tamamen dijital olarak kullanıma sunulan Akbank Direkt Kredi sayesinde ihtiyaç sahipleri, belgesiz, imzasız ve şubeye gitmeye gerek olmadan, baştan sona dijital kanallar üzerinden bu ihtiyaç kredisine ulaşabiliyor. Söz konusu kredi ile Akbank müşterilerinin daha avantajlı faiz oranının yanı sıra mas-raflarda da ciddi avantaj sağladıklarım söyleyen Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür AKBANK Yardımcısı Orkun Oğuz, banka olarak sosyal medya üzerinden sundukları hizmet ve ürünler hakkında şu bilgileri veriyor: "Akbank olarak sosyal medyayı mümkün olduğunca etkin kullanmaya özen gösteriyor ve takipçilerimizle 7/24 iletişim kuruyoruz. Halen beş farklı sosyal medya mecrasında 23 farklı hesap ile 2.5 milyon kullanıcıyla iletişime geçiyoruz. Bu kullanıcılarımızın sosyal medya üzerin-den bize doğrudan ulaşarak paylaştıkları, haftada ortalama 300'e yakın soru ve öneriyi çok hızlı bir şekilde değerlendirerek yanıtlıyoruz."

Akbank sosyal medya stratejisini mobil odaklı kurguluyor. Bugün dünyada Facebook kullanıcılarının yüzde 80'den fazlasının Facebook hesaplarına mobil cihazları üzerinden girdiğini hatırlatan Orkun Oğuz, "Sosyal medya ve mobilin içiçe girdiği mobil kurguların çok etkili olduğunu düşünüyoruz. Mobilde liderlik hedefimizde sosyal medyanın gücünü de kullanarak, sosyal medya takipçilerimizin mobil uygulamalarımıza bağlılığını artırma hedefli kampanyalar düzenliyor, ürün satışı yapıyor ve müşterilerimizi sosyal medyada birebir dinliyoruz" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster