Ana SayfaBankacılıkBankalar artık sosyal medyadan kredi veriyor---

Bankalar artık sosyal medyadan kredi veriyor

2 / 6
Bankalar artık sosyal medyadan kredi veriyor
14 Aralık 2015 - 10:41 www.finansgundem.com

FAİZ DAHA DÜŞÜK

Sosyal medya üzerinden verilen bu krediler hem bankalar, hem de kullanıcılar açısından büyük avantaj sağlıyor. Kredi talep eden için en büyük avantajı ise şubeden kullanılanlara göre faizin daha düşük olması. Ayrıca ihtiyaç anında akıllı telefonlar üzerinden 7/24 başvuru yapılabilmesi de büyük kolaylık.

Bankalar açısından ise şubelerin yükü hafifliyor. Bugün bankacılık sektörünün tüm hizmet ve ürün-lerinin en maliyetli kanalı şubeler. Şubeden verilen bir kredi ile kıyaslandığında sosyal medya üze-rinden verilen kredilerin maliyeti çok aşağıda. Bu da bankaların küçük bir oranda da olsa sosyal medya üzerinden verdikleri kredilerin faizlerini aşağı çekmesine neden oluyor. Bu nedenle bankacılık sektörü daha ucuz ve daha kolay ulaşılabilen m sosyal medya kredilerinin 2016 yılında çok daha hızlı yaygınlaşacağı görüşünde.

Para Dergisi olarak 2016'ya damgasını vurması beklenen sosyal medya üzerinden verilen kredileri sizin için derledi. Belirtmekte fayda var, bu yıl az sayıda bankanın müşterilerine sunduğu bu kanalı kısa sürede tüm bankalar aktif hale getirecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster