Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

4 / 5
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
17 Aralık 2018 - 08:37 www.finansgundem.com

BOĞALAR-YÜKSELEN BOĞALAR

TOTO-LOTO-PİYANGO BU YIL BOĞA TALİHLİLERİNİ BEKLİYOR…

2019 Emeğiniz dışında elde edebileceğiniz zenginlik vaatleri ile geliyor. Yıl boyu piyango, borsa gibi alanlardan para kazanmak, önceki çalışmalar sayesinde telif almak, miras hakkı elde etmek veya eşinizin kaynaklarından yararlanmak yoluyla birçok kazanç ihtimali sizi bekliyor.2019 Aralık ayı yaşam yeri değişikliği ihtimali oldukça yüksek. Hatta yurt dışı ihtimali oldukça yüksek. Eğitim ya da iş dolayıyla yurt dışına gidecek gibisiniz. Bu yıl evren adeta sizi zenginleştirmek için etrafınızdakileri çalıştırıyor olacak. Sadece sansa inanın ve değişime direnmeden elinizden geleni yapmış olun.

BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞÜYOR GİBİSİNİZ.

 Uranüs Mart 2019’dan itibaren 7 yıl boyunca kalmak üzere burcunuza yerleşecek. Sizi adeta baştan ayağa , içeriden dışarıya yenileyip başka birisi yapacak. Bu süreçte görünüşünüzden tunun yaşam stilinize kadar her şey değişiyor olacak. Hiç aklınızda olmayan şeyleri yapacak, asla dediğiniz kişileri ya da şeyleri sevecek en önemlisi değişime adaptasyon konusunda oldukça ilerleyeceksiniz. Her ne yaparsanız yapın mutlaka kariyerinizle bir bağlantısı olacak.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster