BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKral Charles göreve döndü, kanser merkezini ziyaret etti!----

Kral Charles göreve döndü, kanser merkezini ziyaret etti!

Kral Charles göreve döndü, kanser merkezini ziyaret etti!
30 Nisan 2024 - 17:11 www.finansgundem.com

Kral Charles, şubat ayında duyurulan kanser teşhisinden sonra ilk kez kamu görevine döndü. Bir kanser merkezini ziyaret eden Kral'ın neşeli tavırları dikkat çekti.


Kraliçe Elizabeth'in 2022'de hayatını kaybetmesiyle taç giyerek tahta çıkan Kral Charles, geçtiğimiz aylarda sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Kral'ın kanser olduğu bilgisi paylaşılırken bir süre kamu görevlerine de ara vermesi gerekmişti.

Şubat ayından bu yana ilk defa kamu görevlerine dönen Kral'ın sağlıklı ve mutlu görüntüleri dikkat çekti.

Buckingham Sarayı, cuma günü yaptığı açıklamada, doktorların 75 yaşındaki Kral'ın tedaviye verdiği yanıttan yeterince memnun olduklarını ve kamuya açık bazı görevlere devam edebileceğini duyurmuştu.

Kral da Konsort Kraliçe Camilla ile Macmillan Kanser Merkezi'ni ziyaret ederek hastalarla ve tıp uzmanlarıyla bir araya geldi. Aynı zamanda Birleşik Krallık Kanser Araştırmaları Derneği'nin başında da bulunan hükümdar, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Kral Charles'ın sağlık sorunları, ocak ayında iyi huylu prostat büyümesinin düzeltilmesi için hastaneye kaldırılacağının ortaya çıkmasıyla başladı. Ertesi ay saray, testlerin bir kanser türü varlığını ortaya çıkardığını söyledi ancak bunun prostatla ilgili olmadığını belirterek detay vermekten kaçındı.

O günden bu yana hastalık nedeniyle istirahatte bulunan ve tedavi gören Kral, kamu görevlerine yeniden dönebildi.

Saray, ayrıca Charles ve Camilla'nın haziran ayı sonlarında Japon İmparatoru Naruhito ve eşi İmparatoriçe Masako'nun resmi ziyaretine ev sahipliği yapacaklarını doğruladı. (Sözcü)

Kral Charles'tan sevindiren haber

 

Kral Charles ile Düşes gelini Markle karşı karşıya: Reçel savaşı

 

Kraliyet Ailesi'nden Kate Middleton'a yeni unvan!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)