Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

2 / 5
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
17 Aralık 2018 - 08:37 www.finansgundem.com

TÜRKİYE’NİN 2019 ASTROLOJİ FOTOĞRAFI

2019 da asker ve polis alanında personel yenileme faaliyetleri artarak devam edebilir. Sağlık alanında yeni yatırımlar olabilir.2019’ un en çok kazandıran sektörlerinden biri sağlık sektörü olacak gibi gözüküyor. Bazı sendika yöneticileri ile ilgili davalar, hukuki konular söz konusu olabilir. Yıl boyu en çok kazandıran sektör ise gıda, süpermarket, yeme – içme, restoranlar, oteller olabilir. Bu sektörler çalışan sayılarını arttırabilir.

2019 da hapishanelerde hüküm giymiş kişiler için yine af konuları gündeme gelebilir. Ülke olarak yine uluslararası diplomasi, uluslararası ticaret konularında bazı zorlanmalar yaşayabiliriz. Maalesef komşu ülkelerde süren savaşlardan olumsuz etkilenmeye devam edeceğiz.

Yerel seçimlerde beklenmedik sonuçlar gelebilir. Yerel yönetimlerde hızlı bir kabuk değişimi süreci yaşanabilir. Özellikle yerel meclis kompozisyonları beklentilerin çok dışında gerçekleşebilir. Nükleer enerji konularında bazı ani ve çarpıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

2019 da ülkemizde diğer ülkelerin gizli istihbarat faaliyetleri artabilir,2019 suç örgütlerinin en tepe kadrolarının yakalandığı bir yıl olarak tarihe geçebilir.

2019 boşanma oranlarının çarpıcı şekilde arttığı bir yıl olabilir.

Ocak ayı dış ticaretin yoğun olduğu bir ay olurken, şubat ve martta gündem yerel secimler ile diyanet konularında yoğunlaşabilir, nisan ay ise kamusal yardım faaliyetlerinin artması söz konusu olabilir. Göçmenler için yapılan harcamalar artabilir. Mayısta ülke gündemi gayrimenkul vergileri ile yüklü olabilir, yerel yönetimlerin topladığı vergilerde artışlar söz konusu olabilir. Haziran – temmuz ise daha çok kurumsal ve bireysel vergiler konularının konuşulduğu, kamu maliyesinin gelirlerinin artması gereğinden bahsedildiği bir yıl olabilir. Bazı durumlarda ise yine vergi afları söz konusu olabilir. Ağustos ve eylül ayında kamuoyu ulaşım konularından söz ediyor olacak. Hem toplu ulaşım hem bireysel taşıtlarla ilgili konular var. Ekimde kuraklık ya da aşırı yağışların ekinleri etkilemesi söz konusu olabilir. Kasım-aralıkta en çok borsa ve spekülatif kazançlar gündemde olacak.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster