Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

3 / 5
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
17 Aralık 2018 - 08:37 www.finansgundem.com

KOÇLAR -YÜKSELEN KOÇLAR

2019’DA HER TÜRLÜ YATIRIM SİZİ ZENGİNLEŞTİRİP İTİBARINIZI ARTTIRACAK…

2019’da en şanslı olduğunuz itibarınızın artısı olacak gibi gözüküyor. 2019 yılının aralık ayına dek bu fırsatlar iyi değerlendirirseniz Aralık’tan itibaren kariyerinizle ilgili peş peşe şanslar yaşayacaksınız. Gelişim fırsatlarını kaçırmadan mümkün olduğunca kendinizi yenileyin bol seyahat edin keza bu yıl aşka yolculuklarda rastlayabilirsiniz. Tanınma, sosyal medyada iş kurma ,kitlelere açılma gibi hayalleriniz varsa 2019’da bu hayali gerçekleştirmek için şans yanınızda olacak.

 ARTIK ÇOK DAHA İYİ BİR PARA YÖNETİCİSİ OLACAKSINIZ…

Mart’tan itibaren boğa burcu ilerleyişiyle kazançlar alanınıza geçen Uranüs, mali konularda arkadaşlarınız ya da sosyal çevredeki bağlantılarınız daha fazla para kazanmanızı sağlayacak. Uranüs Ağustos ortasından yıl sonuna dek gerileyeceği için yaz aylarına kadar olan sürede maksimum çaba ile finansal alandaki şansınızı değerlendirin. Bu yıl ummadığınız kadar birikim yapabilir hatta bunları şahane yatırımlara dönüştürebilirsiniz.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster