Foto GaleriGündemÜlkede yaşayan Türkler anlatıyor: Omikron'un çıktığı Güney Afrika'da neler oluyor?

Ülkede yaşayan Türkler anlatıyor: Omikron'un çıktığı Güney Afrika'da neler oluyor?

2 / 14 Ülkede yaşayan Türkler anlatıyor: Omikron'un çıktığı Güney Afrika'da neler oluyor?
10 Aralık 2021 - 15:47

Mutasyonlu virüsler hayatımıza girdikleri andan itibaren uzmanlar, varyantların baskın hale gelebileceği, vaka sayılarının aşırı tırmanacağı ve hastaneler üzerindeki yoğunluğun baş edilemeyecek düzeye çıkabileceği yönünde uyarılarda bulunuyordu.

Bugün gelinen noktaya baktığımızda da varyantların salgına karşı birer tehdit unsuru olduğunu görüyoruz. Virüsün ilk haline kıyasla daha kolay bulaşan varyantlar, vaka ve ölüm sayılarına ciddi şekilde etki etti ve etmeye de devam ediyor.

Şimdiye kadar Alfa, Beta, Delta, Mu, Zeta, Lambda, Lota, Epsilon, Eta, Kappa, Teta, Gamma varyantları dünyayı etkisi altına aldı. Son olarak ise Omikron varyantı tehdidi yaşanıyor. Varyantlardan en çok başı ağrıyan ülkelerden biri de Güney Afrika…

Hürriyet'ten İsmail Sarı'nın haberine göre; Ülke, ilk önce Ekim 2020’de Nelson Mandela Körfezi çevresindeki yerleşim yerinde tespit edilen ve bilimsel olarak ‘B.1.351’ olarak adlandırılan Beta varyantıyla zor günler yaşadı. Güney Afrika, şimdi de Omikron varyantının çıkış noktası olması sebebiyle salgınla mücadelede çok zorlu günler geçiriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster