Foto GaleriGündemSadece 672 vaka olan ülke: 5 kıtadan 10 ülkede Omikron tablosu!

Sadece 672 vaka olan ülke: 5 kıtadan 10 ülkede Omikron tablosu!

11 / 15 Sadece 672 vaka olan ülke: 5 kıtadan 10 ülkede Omikron tablosu!
05 Ocak 2022 - 15:28

PORTEKİZ: Sert önlemler kapıda… ‘İstediğimiz düzeyde değiliz’

Portekiz’de de günlük vaka sayıları 4 binlerden 20 bine çıkmış durumda. Sayı her geçen gün artarak devam ediyor. Başbakan Antonio Costa, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Kovid-19'da Avrupa'nın birçok ülkesinden çok daha iyi durumda olsak da istediğimiz düzeyde değiliz. Bu yüzden yeni önlemleri almak için uygun bir zaman olduğunu düşünüyoruz" İfadelerini kullandı.

Omikron kaynaklı artan vakalara önlem olarak şimdilik açık havada toplanmaları 10 kişi ile sınırladılar. Ayrıca gece kulüpleri ve barlar da kapalı. 26 Aralık'tan 9 Ocak'a kadar da evden çalışma zorunlu hale getirildi. Salgının seyrine göre bu süre Ocak ayının sonuna kadar da uzatılabilir. 10 Ocak’ta hükümetin yeni kararları açıklaması bekleniyor.

Omikron varyantı ülke futbolunu da olumsuz etkilemiş durumda. Lizbon’daki Belenenses SAD futbol kulübünün toplam 13 oyuncu ve personelinde Omikron varyantı tespit edildiği açıklandı. Belenenses SAD dışında bu yıl Portekiz Ligi’nde önemli sonuçlara imza atan GD Estoril Praia futbol takımında da teknik ekip ve futbolculardan 28 kişinin testi pozitif çıktı.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster