Foto GaleriYaşamİngiltere'de başladı: Haftada 4 gün çalışanlar konuştu!

İngiltere'de başladı: Haftada 4 gün çalışanlar konuştu!

7 / 12 İngiltere'de başladı: Haftada 4 gün çalışanlar konuştu!
22 Haziran 2022 - 17:14

ERKEKLER İÇİN DEVRİM NİTELİĞİNDE

Mackay, bu deneyimin özellikle erkekler için dönüştürücü olduğunu da belirtiyor. Dört günlük çalışma haftasını inceleyen Times’tan Helen Rumbelow’un görüştüğü Charity Bank çalışanları, MacKay’in bu pilot uygulamanın başında olmasına da oldukça şaşırdıklarını söylüyor. Gelenekselliğe yatkınlığı ve çalışkanlığıyla bilinen MacKay, böyle bir yeniliğe gitme olasılığı en düşük olanlardan biri olduğunu kabul ediyor.

MacKay, bu yılın başından itibaren kullanmadığı izinlerini bitirmek üzere cuma günleri tatil olmaya başlayınca dört günlük çalışma haftasının etkisini anladığını söylüyor: “Pazartesileri sabırsızlıkla bekliyorum ve işimden gerçekten zevk alıyorum.”

MacKay, bu etkiyi ekibinde de gördüğünü söylerken, uzun çalışma saatlerinden sonra sadece iki günün yetmediğini ve pazartesileri tam olarak dinlenemeden işe gelindiğini fark ettiğini belirtiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster