Foto GaleriYaşamİngiltere'de başladı: Haftada 4 gün çalışanlar konuştu!

İngiltere'de başladı: Haftada 4 gün çalışanlar konuştu!

3 / 12 İngiltere'de başladı: Haftada 4 gün çalışanlar konuştu!
22 Haziran 2022 - 17:14

ERKEKLERİN RUH HALİNDE İYİLEŞME

İngiltere'de de dünyadaki türünün en büyüğü olan altı aylık bir deneme başladı ve dört günlük çalışma haftası pilot uygulamasına geçildi. Uygulamayla birlikte özellikle çalışan erkeklerin çalışma motivasyonlarında ve ruh hallerinde olumlu yönde değişimlerin olduğu gözlemlendi.

İngiltere’deki deneye katılan yaklaşık 70 şirketten biri olan Londra merkezli oyun şirketi Hutch’ta çalışanlar, işte geçen daha yoğun günleri kendilerine daha fazla zaman ayırmak için tercih ettiklerini söylüyor. Bu, onlar için; spor salonuna gitmek, fazladan uyumak ya da çocuklarına bakmak için fazladan zaman kazanmak anlamına geliyor.

Hutch’ta 30 yaşındaki kıdemli oyun analisti Anna Yukhtenko, aynı miktarda işi yaptığını ve dört günlük çalışma haftasının, şirkette kalmasında büyük bir paya sahip olduğunu söylüyor. Yukhtenko, üç günlük hafta sonlarından sonra kendini daha dinç hissettiğini belirtiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster