BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFenerbahçeliye ucuz elektrik!----

Fenerbahçeliye ucuz elektrik!

Fenerbahçeliye ucuz elektrik!
23 Mayıs 2016 - 10:14 www.finansgundem.com

Bisen Enerji Fenerbahçe taraftarlarına özel bir indirim fırsatı başlattı. İşte ayrıntılar...

Enerji piyasasında elektrik ticareti en hareketli alanlardan biri. Bu alandaki girişimler mutlaka tüketiciyi etkiliyor. Daha doğrusu serbest tüketiciye. Serbest tüketici, belli bir miktarın üzerinde elektrik tüketen abonelerin tedarikçilerini seçme özgürlüğü anlamına geliyor.

Yıldan yıla düşen bu limit 2016 yılı için 3600 kWh. Bu da aylık 125 TL'lik elektrik faturasına denk geliyor. Verilere göre, serbest tüketici kapsamına giren abone sayısı 4.5 milyon. Ancak sadece 2.5 milyon abone bu hakkını kullanıyor. Piyasada perakende ticaret şirketleri arasında serbest tüketiciye ulaşmak İçin kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. 15 bin aboneyle sektör lideri olan Bisen Enerji, taraftar kampanyasıyla büyük ses getirmeye hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bisen Enerji Fenerbahçe taraftarlarına özel bir indirim fırsatı başlatmış. Buna göre, şu anda 1 kWh elektriğin çıplak satış fiyatı 21.96 kuruş. Proje kapsamında 19.07.2016 tarihine kadar elektrik aboneliğini Bisen'e taşıyan Fenerbahçe taraftarlarına özel 1 kWh elektriğin satış fiyatı Fenerbahçe'nin kuruluş tarihinden esinlenilerek 19.07 kuruş olarak belirlenmiş. Bu indirim oranı 1 yıl boyunca korunacakmış. Bisen Enerji'nin önümüzdeki dönemde benzer kampanyaları diğer kulüplerle yapacağı belirtiliyor. Hatta üç büyük kulübün kuruluş tarihlerine bakıldığında en ucuz elektriğin kuruluş tarihi 1903 olması nedeniyle Beşiktaş taraftarlarının kullanabileceği esprileri yapılıyor. (PARA DERGİSİ)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)