BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisErgun Özen Boyner yönetiminde----

Ergun Özen Boyner yönetiminde

Ergun Özen Boyner yönetiminde
10 Mart 2017 - 11:41 www.finansgundem.com

Garanti Bankası eski Genel Müdürü Ergun Özen, Boyner Perakende'nin Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi.

Garanti Bankası genel müdürlüğünü bıraktıktan sonra Londra'ya giden ve dijital bankacılık girişimi Atom Bank'ın Yönetim Kurulu'nda görev alan Ergun Özen, Boyner yönetimine girerek büyük bir sürprize imza attı. Bir diğer ünlü bankacı Tayfun Bayazıt'ın da yönetim kurulunda yer aldığı Boyner Perakende'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. (Boyner Perakende) ayrıca daha önce açıkladığı Yönetim Kurulundaki icracı üye sayısının azaltılması ve Yönetim Kuruluna bağlı olarak çalışacak bir İcra Komitesi kurulması kararı çerçevesinde yönetim kuruluna 3 yeni üye atandığını duyurdu. Yönetim Kurulu görevlerinden ayrılan icracı üyelerin yerine Ergun Özen, Bernard Barbour ve Hasan Arat’ın atanmalarına karar verildi. Atamalar, olağan Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere, 10 Mart 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)