BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDursun Çiçek'in eşinin tayini durdu----

Dursun Çiçek'in eşinin tayini durdu

Dursun Çiçek'in eşinin tayini durdu
22 Temmuz 2011 - 12:25 www.finansgundem.com

Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan tayin kararı ağustos ayı sonuna kadar askıya alındı

Ziraat Bankası yeni Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Dursun Çiçek'in eşi Gülşen Çiçek'in Ardahan'ın Hanak ilçesine tayin kararını askıya aldı. Önceki Genel Müdür Can Akın Çağlar'ın onayladığı ve 1 Ağustos'ta gerçekleşmesi beklenen tayin Ağustos ayı sonuna kadar durduruldu.  Ergenekon soruşturmasında "İrtica Eylem Planı" belgesinde imzası bulunduğu belirtilen Albay Dursun Çiçek 16 aydır İstanbul'da tutuklu bulunuyor. Ankara'da Ziraat Bankası'nda görev yapan eşi Gülşen Çiçek ise eşine yakın olmak için tayin talebinde bulunmuş ve banka yönetimi de Ardahan'ın Hanak ilçesine gönderme kararı almıştı.
Finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziraat müşterisi24 Temmuz 2011 14:54

    Umarım yeni genel müdür, her yönüyle haksız ve politik olan bu kararı düzeltir. Tamamen ticari faaliyetlerine odaklanması gereken bir "devlet" bankasının, suçluluğu halen tartışma konusu olan bir subayın eşinden hınç almaya çalışması çok yakışıksız. Tüm param Ziraat bankasında.. Sürekli Ziraatin kredi kartını kullanıyorum. Şu gelişmelere göre tamamen alakamı kesmeyi düşüneceğim.

  • ÖNDER CANSU24 Temmuz 2011 01:12

    ben ergenokon denen yapı üzerine sona kadar gıdılmelı dıyenlerdenım ve hükümeti destekleyenlerdenım AMMAAA bu şekılde bir tayin sadece zalimin yapacagı bir tayın olur.bizi biz yapan çekırdek aile ve değerleridir ne olursa olsun bununla oynanmamalı.ve İNŞALLAH en kısa zamanında istediği yere tayın olur.