BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİbrahim Çanakçı Hazine'den erken ayrıldı----

İbrahim Çanakçı Hazine'den erken ayrıldı

İbrahim Çanakçı Hazine'den erken ayrıldı
19 Ağustos 2014 - 11:14 www.finansgundem.com

Hazine Müsteşarlığı’ndan IMF’de İcra Direktörlüğü'ne atanan İbrahim Çanakçı Hazine'ye veda etti

IMF’de İcra Direktörlüğü görevine başlayacak Hazine Müşteşarı İbrahim Çanakçı, cuma günü mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak Hazine Müsteşarlığı’ndan ayrıldı. Çanakçı, ev taşıma hazırlıkları için bugun Washington’a hareket edecek.

Geçen hafta Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın veda resepsiyonu verdiği İbrahim Çanakçı, Cuma günü Hazine’ye son kez giderek elektronik posta kutusunu temizledi ve sistemi kapattı. Mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Çanakçı, makam odasındaki şahsi eşyalarını aldı ve Hazine’den ayrıldı. 20 Ağustos’a kadar izinli olan Çanakçı’nın görevi, 21 Ağustos’tan itibaren resmen sona erecek. Hazine Müşteşarlığı görevini vekaleten Müşteşar Yardımcısı Burhanettin Aktaş yürütecek. Yeni Hazine Müşteşarı’nın ismi hükümet değişikliğinin ardından  kurulacak yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olacak kişiye göre belirlenecek.
 
EVİNİ TAŞIYACAK

Çanakçı’nın İMF İcra Direktörlüğü görevi resmi olarak 1 Kasım 2014 tarihinde başlayacak. 1 Eylül’de fiilen IMF’de işbaşı yapacak olan Çanakçı iki aylık dönemde yerine atandığı Avusturyalı İcra Direktörü’nde bulunan dosyaları devralacak.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından da Türkiye’nin de içinde bulunduğu ülke grubunu temsilen resmi olarak İcra Direktörü olacak. Bugün Washington’a hareket edecek Çanakçı, öncelikle evine taşıyacak ve ortaokula giden çocuğunun okul kayıt işlemlerini gerçekleştirecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)