BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası'nda üst düzey atamalar----

Ziraat Bankası'nda üst düzey atamalar

Ziraat Bankası'nda üst düzey atamalar
11 Eylül 2023 - 16:04 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası’nda Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı’na Yasin Öztürk atanırken, Ahmet Acar Kredi Risk Tasfiye Genel Müdür Yardımcılığı'na, Süleyman Yalçın Finansal Koordinasyon Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

Ziraat Bankası’nda Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı’na Yasin Öztürk atandı.

Öztürk, Temmuz 2022’den bu yana Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Grup Başkanı görevini yürütüyordu.

Bankanın internet sitesinde yayınlanan değişikliklere göre, daha önce İç Operasyonlar Grup Başkanı olarak görev yapan Ahmet Acar Kredi Risk Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Finansal Koordinasyon Genel Müdür Yardımcılığı’na Süleyman Yalçın getirildi.

Yasin Öztürk kimdir?

Öztürk, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. 2005'te Ziraat Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Müfettiş, Ankara 1. ve 2. Bölge yöneticiliklerinde Bireysel Pazarlama Yöneticisi, Duatepe-Polatlı Girişimci Dinamik Şube Yöneticisi, Bireysel Satış Yönetimi Bölüm Başkanı, Bireysel Satış Yönetimi-1 Bölüm Başkanı ve Perakende Şube Bankacılığı-3 Bölüm Başkanı olarak görev yapan Öztürk, Nisan 2021-Temmuz 2022 arasında İç Sistemler Grup Başkanı, Temmuz 2022-Eylül 2023 arasında Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Grup Başkanı görevinde bulundu. 

Ziraat Bankası'nın hediye saatleri internete düştü

 

Ziraat ile Demirören arasında yeni protokol

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)